Yıl sonu sergisine mehteranlı açılış

ESMEK'te eğitim verilen 4 bin 430 kursiyerin yaptıkları ürünlerin yer aldığı yıl sonu sergisinin açılışı mehter takımı gösterisiyle gerçekleştirildi

admin
admin
08 Temmuz 2018 Pazar 00:19
Yıl sonu sergisine mehteranlı açılış

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarında (ESMEK) eğitim gören 4 bin 430 kursiyerin hazırladığı ürünlerinin yer aldığı yıl sonu sergisinde mehteran gösterisi sunuldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Havuzbaşı Kent Meydanı'ndaki serginin açılış töreninde yaptığı konuşmada, ESMEK bünyesindeki 25 kurs merkezinde eğitim verilen kursiyerlere bir yıl boyunca farklı alanlarda mesleki beceriler edindirildiğini söyledi.

Kursiyerlerin bu süreçte güzel ürünler ortaya çıkarttıklarına işaret eden Sekmen, "Erzurum'un farklı noktalarındaki kurslarımızda her yaştan vatandaşımız mevcut. Kursiyerlerimiz arasında çocuklarımız da bulunuyor. Yaşları 4 ile 80 arasında değişen vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Kadın erkek, genç yaşlı ayırt etmeden kurslarımızda hizmet vermenin onur ve gururunu yaşıyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından serginin açılışı, Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı'nın çaldığı marşlar eşliğinde yapıldı.

Açılışa gelenler, mehteran takımı ile fotoğraf çektirdi.

Sergi, 12 Temmuz'a kadar ziyaret edilebilecek.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumBÜYÜKŞEHİRSergi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.