Vali Memiş "Kuru Otlar Üstüne" filminin setini ziyaret etti

Erzurum Valisi Okay Memiş, Nuri Bilge Ceylan'ın yönetmenliğini yaptığı "Kuru Otlar Üstüne" filminin setine ziyarette bulundu.

admin
admin
03 Şubat 2021 Çarşamba 07:28
Vali Memiş "Kuru Otlar Üstüne" filminin setini ziyaret etti

Karayazı ilçesine gelen Vali Memiş, yeni atanan Kaymakam Hasan Hüsnü Türker ve ilçe protokolünce karşılandı.

Türker'den ilçe hakkında bilgi alan Memiş, daha sonra Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı, İl Jandarma Komutanı Ali Gemalmaz ve kurum müdürleriyle, İlçe Emniyet Müdürlüğü, adliye ve devlet hastanesini gezdi.

Ardından Ceylan'ın yönettiği, bazı bölümleri Karayazı'da çekilen filmin setini ziyaret eden Memiş, burada yaptığı açıklamada, ilçede önemli hizmetlerin gerçekleştirileceğini söyledi.

İlçe halkıyla bir araya geldiklerini belirten Memiş, "Karayazı'da yapmamız gereken önemli hizmetler var. Birincisi devlet hastanesinin yenilenmesi, buna ilişkin yer belirleme çalışmasını bitirdik. İnşallah 30 veya 50 yataklı hastane inşa edeceğiz." dedi.

Memiş, vatandaşların daha iyi hizmet alması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek, "İlçedeki adliye binasını yenileyeceğiz. Buna yönelik, mühendis arkadaşlarımız bu hafta içinde gelip çalışma yapacak. Mezbahane binamız bitti, onu da önümüzdeki günlerde faaliyete geçireceğiz. Vatandaşlarımızın daha hijyenik şartlarda beslenmesini sağlayacağız." diye konuştu.

Kentte film ekibini ağırladıklarını dile getiren Memiş, şunları kaydetti:

"Ülkemizin çok iyi tanıdığı, aynı zamanda dünya çapında ödüllü Nuri Bilge Ceylan hocamızı ve ekibini ilimizde, ilçemizde ağırlıyoruz. Karayazı ilçemizi tercih ettiler ve film çekimleri devam ediyor. Heyecan ve merakla bekliyoruz. İlimize ve ilçemize şeref verdiler, kendilerine teşekkür ediyorum."

Editör

Son Güncelleme: 03.02.2021 23:34
Anahtar Kelimeler:
ErzurumValiOkay Memiş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.