ÜNİVERSİTEDEN, İLKOKULLARA YÖNELİK SERGİ

Sabancı İlköğretim Okulu öğrencileri, Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi’nde, ilköğretim öğrencilerine yönelik hazırlanan ders materyalleri sergisini gezdi.

03 Ocak 2013 Perşembe 09:32
ÜNİVERSİTEDEN, İLKOKULLARA YÖNELİK SERGİ



Muhiddin YAZICIOĞLU 
Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı 3.sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan sergide ilkokul öğrencilerinin derste öğrendiklerini daha iyi kavraya bilmeleri amaçlandı. Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi, Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Namık Tanfer Altaş ve Yrd. Doç. Dr. Alperen Kayserili’nin Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı 3’üncü sınıf öğrencilerine Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı dersi kapsamında ders materyalleri hazırlattı. Sabancı İlköğretim Okulundan 60 öğrenci materyalleri inceledi ve bilgi aldı. Sergilenen materyalleri inceleyen minik öğrenciler görerek öğrenmenin daha eğlenceli olduğunu söylediler.

Editör

Son Güncelleme: 03.01.2013 09:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.