TYB ERZURUM ŞUBESİ’NDE “SLAYTLARLA BOSNA” ANLATILDI

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Hakan Temiztürk ve Yrd.Dç.Dr.Salih Seyhan, Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi’nce 15 günde bir düzenlenen “Söylenecek Çok Söz Var” sohbet programında “Slaytlarla Bosna”yı anlattılar.

25 Şubat 2015 Çarşamba 01:18
TYB ERZURUM ŞUBESİ’NDE “SLAYTLARLA BOSNA” ANLATILDI
Bosna tarihi hakkında bilgiler aktaran Temiztürk, Osmanlı’nın en son gidebildiği nokta olmasından dolayı bu ülkenin bizim tarihimiz açısından önemini vurgulayarak; son yaşanan savaşta Aliye İzzetbegovic önderliğindeki kazanılan başarının Avrupa’ya ve bütün müstemlekeci güçlere karşı kazanılmış bir zafer olduğunu söyledi.
Slaytlarla gösterilen savaşın en büyük izlerinin delili olan şehitlikler programa katılanları duygulandırırken; Bosna için 4 ay süren bir zamanda yazdığı şiiri okuyan Salih Seyhan’ın sunumu beğeni ile takip edildi.
Sohbet programına yaptıkları katkıya teşekkür eden Şube Başkanı M.Hanefi İspirli; Osmanlı Coğrafyasının fiilen olmasa bile gönül bağı ile her zaman bizimle olduğunu; bu tür sunumlarla bunları genç nesillere yeniden aktarmaya çalıştıklarını dile getirdi.
Doç.Dr.Hakan Temiztürk ve Yrd.Dç.Dr.Salih Seyhan’a kitap hediye eden İspirli; Erzurum’da Türkiye Yazarlar Birliği’nin farkının her zaman önde olacağını bundan taviz vermeyeceklerini belirtti.

Editör

Son Güncelleme: 25.02.2015 01:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.