TRT ERZURUM MÜDÜRLÜĞÜ THM GENÇLİK KOROSU KONSERİ

TRT Erzurum Müdürlüğü Türk Halk Müziği Gençlik Korosu çalışmalarını tamamlayarak, 07 Mayıs Perşembe günü saat: 19.00’da Atatürk Üniversitesi Oditoryumu A Salonunda müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

06 Mayıs 2015 Çarşamba 09:39
TRT ERZURUM MÜDÜRLÜĞÜ THM GENÇLİK KOROSU KONSERİ
TRT Erzurum Müdürlüğü Türk Halk Müziği Gençlik Korosu çalışmalarını tamamlayarak, 07 Mayıs Perşembe günü saat: 19.00’da Atatürk Üniversitesi Oditoryumu A Salonunda müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da muhteşem bir konser programı hazırladıklarını dile getiren TRT Erzurum Müdürü Ayça Alemdar ve Radyo Müdürü İsmail Bingöl, “Kültüre yaptığı katkılarla yıllar içerisinde öne çıkan TRT, Türk Halk Müziğinin de öncüsü ve destekleyicisi olarak yılsonu konserleriyle bu amaca çok büyük oranda hizmet etmektedir. Gençlerin ve çocukların müziğimizi öğrenmesi ve sevmesi, sonrasında da bu alanda hizmet vermeleri için gereken ilgiyi gösterip, imkân sağlayan TRT Erzurum Müdürlüğü; gerçekleştirdiği bu konserle kültürün kitlelere yayılmasını ve sevilmesini sağlamaya çalışıyor. Yıllar içerisinde giderek artan bu çalışmalar sürecek ve daha iyi noktalara taşınacaktır. Bu konuda halkımızdan gerekli ilgiyi bekliyoruz.” dedi.
Ayrıca konsere misafir sanatçı olarak Nurullah Akçayır ve Didem Dilara Duman türküleriyle renk katacaklardır.


 

Editör

Son Güncelleme: 06.05.2015 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.