‘’Sizin eviniz, barkınız yok mu?’’

Mehmet Çalmaşır’ın gecesinde manşete çıkardığım...

admin
admin
10 Kasım 2021 Çarşamba 07:03
‘’Sizin eviniz, barkınız yok mu?’’

Vedat REFAYELİ

İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi, uzunca bir aradan sonra yeniden seyircisine kavuştu.

Kültür ve Sosyal İşler Dair Başkanlığına getirilen Ergün Engin’in de gayretleri ile sezona hızlı bir dalışın yapıldığı merkezde araya sıkıştırılan proğramlardan biri de Mehmet Çalmaşır ve bayanlardan oluşan korosu ile çıktığı türkü proğramı oldu.

Pandemi sebebiyle bu tür proğramlardan uzun süre mahrum kalan seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği Destanlaşan Türkülerimiz proğramında özellikle Mehmet Çalmaşır hayranları doyumsuz bir gece yaşadı, hasret giderdi.

Öyle ki proğramı takip eden türküseverler vaktin nasıl geçtiğini anlamadı, birbirinden lezzetli türküleri dinlemelere doyamadı, o yüzden de salondan ayrılmak istemedi.

Proğram bitmesine, anıons edilmesine rağmen salondan kalkmayan seyirci karşısında önce şaşıran Çalmaşır, proğramın sonuna gelindiğini belirtirken, ‘’Yav sizin eviniz barkınız yok mu?’’ esprisini patlattı, salon gülme krizi yaşadı.

Seyircilerin salondan ayrılmadığını görünce repertuarında olmayan parça ve istekleri okuyan Çalmaşır, bunu seyircinin kendisini ve böyle bir atmosfere ne kadar hasret kaldığına verdi ki çok haklıydı.

Salondan ayrılmak istemeyenlerden biri de AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz idi.

O da kendisini öylesine programa kaptırmıştı ki bittiği halde kalkmak istemedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.