“SENFONİK TÜRKÜLERİMİZ” ERZURUM'DA MÜZİK ZİYAFETİ YAŞATT

Samsun Devlet Opera ve Balesi, Senfonik Türkülerimiz ile çıktığı Anadolu turnesi kapsamında son durağı Erzurum oldu. Konser, Erzurum Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi A salonunda gerçekleşti.

31 Mayıs 2014 Cumartesi 14:47
“SENFONİK TÜRKÜLERİMİZ” ERZURUM'DA MÜZİK ZİYAFETİ YAŞATT
Konserde şef Kıvanç Tepe yönetiminde Telli Turna, Bozlak, Köroğlu, Kara Toprak, Hekimoğlu, Asiye, Karahisar Kalesi, Gökte Yıldız, Aman Avcı, Aygız gibi türkülerin seslendirildiği konserin ardından salonu dolduran sanatseverlerden büyük alkış aldı.

Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürü Volkan Kıran yaptığı açıklamada, Tokat'tan başladıkları turne kapsamında, Elazığ, Tunceli ve Bingöl'de konser verdiklerini, 31 Mayıs Erzincan ve son olarak da 2 Haziran tarihinde Ordu ilinde son konserlerini gerçekleştireceklerini belirtti. Anadolu halkının katılımlarından dolayı çok memnun olduğunu söyleyerek tüm sanatseverlere katılımlarından ötürü teşekkür etti.

Editör

Son Güncelleme: 31.05.2014 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.