Senehe niye afişte yok?

Senehe niye afişte yok?

admin
admin
20 Kasım 2018 Salı 19:03
Senehe niye afişte yok?

Vedat REFAYELİ

Bilal Tavlak, Oktay Parlar ve Şerif Avcı’nın başrolünü oynadığı Eyvah Sevirem’ adlı oyun, ikinci defa sahneye konuldu ve yine büyük beğeni topladı. Cengiz Durular’ın kaleme aldığı ve Oktay Parlar’ın yönetmenliğini yaptığı oyunun ikinci gösteriminde Vali Okay Memiş ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de izleyici olarak salondaydılar.

Tabi oyunlarını Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı da izliyor diye sahnedeki oyuncular son oyunda daha bir dikkatliydiler. Daha önce de 2 defa izlediğim için oyuncuların oyunculuklarını ben de beğenmiş ve bu beğenimi de kendilerine aktarmıştım. Ancak oyun bittiği için şimdi oyunun yönetmeni Oktay Parlar’a bir sitemim var, onu yapmasam ölürüm!

Bir defa ikinci defa bu defa Belediye adına ücretsiz gerçekleşen oyunun afişinin aynı olması doğru değildi. İkinci oyun için afiş değişikliği yapılabilir ve bana göre muhteşem bir oyun çıkartan o anne Senehe, asıl adıyla Seda Gül Yavuz da o afişte illa ki yeralmalıydı. Belki kendileri farkında değil ama Erzurum çok önemli bir bayan tiyatro oyuncusuna kavuştu.

Biraz daha özen lütfen! Belki de ilk defa Erzurum’da bu kadar daha ilk oyununda başarılı bir oyun sergileyen bir bayan sanatçı ile tanışıyoruz! O açından ı kız da oyunun sergilenen afişinde yeralmalıydı ve bu şekilde de henüz başlarda olan o büyük oyuncu adayının daha çok şevki sağlanmalıydı.

Sanıyorum ben gibi başkan Mehmet Sekmen de etkilenmiş olacak ki, son oyunda onu ayakta alkışladı ve çiçekle başarısını ödüllendirdi. Hoş geldin Seda, yeni oyunlarda da seni görmek istiyoruz.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.