RESİM SERGİSİ BÜYÜLEDİ

Erzurum Atatürk Anadolu Lisesi, Yıl Sonu Resim Sergisi büyük ilgi gördü.

04 Haziran 2015 Perşembe 23:33
RESİM SERGİSİ BÜYÜLEDİ
Erzurum Atatürk Anadolu Lisesi, Yıl Sonu Resim Sergisi büyük ilgi gördü. Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından yapılan ve Erzurum GHSİM tarafından desteklenen yıl sonu resim sergisi Büyükşehir Belediyesi Necip Fazıl Kısa Kürek Kültür Merkezi Resim Salonu’nda açıldı. 

Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Zinnur Şimşek ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Palandöken Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Aydın ile Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Erhan Gürbüz tarafından açılan resim sergisinde 30 eser yer alıyor.

Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı karma resim sergisi büyük ilgi görürken, davetliler eserleri oldukça beğendi. Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Erhan Gürbüz, “Okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisine gösterilen ilgi bizleri mutlu etti. Ayrıca bize destek veren Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Gençlik merkezi yetkililerine ve liderlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 04.06.2015 23:34
Anahtar Kelimeler:
ErzurumResim Sergisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.