Palandöken Jandarma ve Güvenlik Korucuları’ndan bayram sürprizi

Palandöken Jandarma ve Güvenlik Korucuları’ndan bayram sürprizi...

admin
admin
26 Haziran 2017 Pazartesi 10:33
Palandöken Jandarma ve Güvenlik Korucuları’ndan bayram sürprizi

Erzurum Palandöken İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı ile Erzurum Güvenlik Korucuları Derneği, Ramazan bayramında güzel bir etkinlik gerçekleştirdiler. Erzurum-Çat Yolu Taşlıgüney Mahallesi mevkiinde trafik uygulaması yapan ilçe jandarma karakol komutanlığı ekiplerine eşlik eden Erzurum Güvenlik Korucuları Derneği yöneticileri vatandaşlarla bayramlaşarak, trafik güvenliği hakkında da bilgi aktardılar. Oldukça samimi bir atmosferin oluştuğu ve sürücüler ile vatandaşların mutluluklarının yüzüne yansıdığı uygulamada vatandaşlara bayram şekeri ikram edildi. Uygulamadan memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar, Palandöken İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı’na ve Erzurum Güvenlik Korucuları Derneği’ne teşekkür ettiler.

Erzurum Güvenlik Korucuları Derneği Başkanı Yunus Özkan, Palandöken İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı’na desteklerinden dolayı teşekkür etti. Yunus Özkan, “Bayramlar birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, bizi biz yapan değerlerin en yoğun şekilde yaşandığı, karşılıklı sevgi ve muhabbetin en güzel şekilde ifade bulduğu müstesna zaman dilimleridir. Biz de böylesine önemli bir günde İlçe Jandarma Karakol Komutanlığımızın güzel bir uygulamasına katkı sunduk. Başta değerli karakol komutanımız olmak üzere, tüm personeline teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ SOYLU 2021-01-20 11:33:34

NE GÜNLERDİ KOMUTANIM ÇEVİRME BÖLGELERİMİZ