ÖĞRENCİLER ÜNLÜ RESSAMLARI ARATMADI

Oltu Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinin yaptığı 135 resim, okul bahçesinde sergilendi.

25 Mayıs 2012 Cuma 11:45
ÖĞRENCİLER ÜNLÜ RESSAMLARI ARATMADI
Okul bahçesinde açılış kurdelasını Kaymakam Fatih Çobanoğlu, Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Aktaş ve İlçe Emniyet Müdürü Ali Osman Küçükalkan birlikte kestiler. Sergide 65 yağlı boya, 30 hat ve 40 kara kalem çalışması yer aldı. Okulun 10-A sınıfı öğrencilerinden Furkan Altun ve Alperen Temel ise, yaptıkları 20’şer çalışmayla sergide konuşulan isimler oldu.
Oltu Anadolu Öğretmen Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Hüseyin Çınar, yapmış oldukları geleneksel resim sergisinde bu yıl 3 grupta çalışma olduğunu söyledi. Bunlardan yağlı boya çalışmaların röprodüksiyon denilen büyük ustaların eserlerinin kopya çalışmalarından oluştuğunu kaydeden Çınar, hat ve kara kalem çalışmalarından oluşan serginin öğrencilerinin yeteneklerini de sergilemesi açısından önemli olduğunu aktardı.
Bu arada okul bahçesinde sergilenen çalışmalar rüzgarın etkisiyle bir ara konuldukları stantlardan düşerken, çare resimlerin stantlara zımbalanmasıyla bulundu.

Editör

Son Güncelleme: 25.05.2012 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.