İstanbul ve Bursa’ya damga vuran Çat Kapı

İstanbul Eyüp Sultan Kültür Sanat merkezi ve Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde 1. Geleneksel Hemşehri Buluşması gerçekleştirildi.

admin
admin
24 Aralık 2021 Cuma 06:35
İstanbul ve Bursa’ya damga vuran Çat Kapı

İstanbul Eyüp Sultan Kültür Sanat merkezi ve Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde 1. Geleneksel Hemşehri Buluşmasına, yoğun ilgi ve katılımın ardından sona erdi.

Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar; İstanbul ve Bursa’da yaşayan hemşehrileriyle bir araya gelerek hasret giderdi. Çat’ın tanıtımının en güçlü şekilde yapılması için canla başla çalışmaya devam edeceğini ifade etti.

İstanbul ve Bursa’da Geleneksel hemşehri buluşma programına; Çat Kaymakamı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan vekili, Eyüp Sultan Belediye Başkanı, Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı, Siyasi Parti İl, İlçe Başkanları, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, yönetimi ve vatandaşlar katıldı. Çat Belediyesi şehrin doğal, tarihi ve kültürel güzelliklerini gösteren ve Belediyenin İki buçuk altın yılı çalışmalarını anlatan görseller de stantta sergilendi.

Çat İlçesinin tüm mahallelerine hizmet götürdüklerini, çocuklardan gençlere, kadınlardan engellilere kadar birçok projeyi hayata geçirdiklerini de belirten Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, “Tek gündemimiz var o da milletimize hizmet etmek ve gönüllerinde her daim varlığımızı sürdürmektir. Çat için canla başla çalışıyoruz. Meclis üyelerimiz ile birlikte ortak projeler hayata geçirirken güzel işlerin çıkmasında bu bakış açısının çok önemli olduğuna inanıyoruz. Bizler her zaman sahada vatandaşlarımızla birlikteyiz. Karşılıklı iletişimin çok önemli olduğuna inanıyor ve yüz yüze toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Ben hemşehri buluşmalarını önemsiyorum. Bu anlamında tüm hemşerilerimizi de ilçemize bekliyorum. İnşallah bir sonraki buluşmamızı İlçemizde yaparız. Bu organizasyonunuzun gerçekleşmesinde bizlere destek veren ve Çat Kapı programımıza katılan misafirlerimize ve bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum’’ dedi.

Çatlı vatandaşların istek, öneri, sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Yaşar, ilçeye yapılan çalışma ve projeler hakkında da bilgi paylaşımında bulundu. Gerçekleştirilen Geleneksel hemşehri buluşma programına katılan vatandaşlar, çalışma ve projelerden memnuniyet duyduklarını belirterek, Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar’a teşekkür ettiler.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.