İspirli'den teşekkür belgesi

​​​​​​​Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, İstanbul'un fethinin 564. Yıldönümü dolayısıyla fetih coşkusunu birlikte yaşamak ve gençlerin tarih bilincine katkı sunmak için bu yıl ikincisi gerçekleştirilen “Fetih Nesli Olmak ve Fatih” konulu Türkiye geneli liseler arası şiir yarışması düzenledi.

admin
admin
02 Haziran 2017 Cuma 02:01
İspirli'den teşekkür belgesi

Yarışmaya ülkenin her yerinden 1000’in üzerinde eser gönderildi. Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Fatih Andı’nın jüri başkanlığında fakülte öğretim üyelerinin titiz bir değerlendirmeye aldığı eserler sonucunda Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi Gençlik Kolları üyesi ve aynı zamanda Erzurum 3 Temmuz Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde öğrenimine devam eden Muhammed Eftal Dağsoy “Müjde” isimli şiiriyle Türkiye ikincisi oldu.

Erzurum’u başarıyla temsil eden Muhammed Eftal Dağsoy'a ve Edebiyat Öğretmeni İdris Erdinç'e TYB Erzurum Şubesi'nce teşekkür belgesi takdim edildi.

TYB Erzurum Şube Başkanı M. Hanefi İspirli Teşekkür Belgesi töreninde yaptığı konuşmada dernek olarak gençlere verdikleri önemi hatırlatarak Muhammed Efdal Dağsoy’un başarısının çok önemli olduğunu söyledi.

Liselerde Türkçe ya da Edebiyat gibi alanlardaki öğretmenlerin gençlerin okumaya yazmaya dönük yüzlerini keşfetmekte çok önemli görevleri olduğunu belirterek Erzurum 3 Temmuz Anadolu İmam Hatip Lisesi Edebiyat Öğretmeni İdris Erdinç’e de memnuniyetini ifade etti.

Dağsoy’un başarısının diğer okullarda da anlatılması için yetkililerin ellerinden geleni yapacaklarına inandığını söyleyen İspirli genç şair ve yazar adaylarını TYB Erzurum Şubesi çatısında toplamaya devam edeceklerini belirterek Dağsoy ve öğretmeni Erdinç’ teşekkür etti.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumHanefi İspirliTYB
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.