HÜZNÜN FOTOĞRAFLARI YÜREK BURKTU

Erzurum GHSİM’ye bağlı Gençlik Merkezleri’nin Sarıkamış Harekatı’nın 101. Yıl Dönümü’nde düzenlediği etkinlikler kamuoyundan alkış alırken, yetkililerinde takdirini kazanıyor.

admin
admin
05 Ocak 2016 Salı 18:42
HÜZNÜN FOTOĞRAFLARI YÜREK BURKTU
Erzurum GHSİM’ye bağlı Gençlik Merkezleri’nin Sarıkamış Harekatı’nın 101. Yıl Dönümü’nde düzenlediği etkinlikler kamuoyundan alkış alırken, yetkililerinde takdirini kazanıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde düzenlenen Sarıkamış Harekatı’nın 101. Yıl Dönümü’nde Erzurum’da çeşitli etkinlikler yapıldı. Sarıkamış Şehitlerini anma 101. Yıl dönümü münasebetiyle Erzurum GHSİM tarafından Karskapı şehitliğine yürüyüş yapılırken, birde bu harekatla ilgili konferans verildi. Erzurum Gençlik Merkezleri, 90 bin askerin donarak şehit olduğu ‘Beyaz hüzün’ ile ilgili açtığı fotoğraf sergisi duygusal ve hüzünlü anlara sahne oldu. 

YAKUTİYE GENÇLİK MERKEZİ’NDE FOTOĞRAF SERGİSİ

Sarıkamış Kara Harekatının 101.yıl dönümü münasebetiyle Yakutiye Gençlik Merkezinde Sarıkamış Fotoğrafları sergisinde 101 yıl önce donarak şehit olan askerlerimizin fotoğrafları yürek burktu. Fotoğraf sergisine katılan Erzurum Vali yardımcısı Ayhan Terzi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile davetliler sergiyi gezerek, fotoğrafları yakından incelediler. Hüzünlü sergi hakkında konuşan Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, serginin bir hafta boyunca açık kalacağını belirterek gençleri fotoğraf sergisine beklediklerini söyledi. Taşkesenligil, “Bu sergide emeği geçen Gençlik Merkezleri Müdürlerimiz Zülküf Yılmaz, Mehmet Gözütok ve gençlik liderlerimizi kutluyorum” dedi. 

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumHüzün
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.