Hacı adayları sakalı şerifi ziyaret etti

Erzurum'da özel bir tur şirketi tarafından düzenlenen programda sakalı şerif, hacı adaylarının ziyaretine sunuldu.

admin
admin
31 Temmuz 2017 Pazartesi 22:46
Hacı adayları sakalı şerifi ziyaret etti

Erzurum'da özel bir tur şirketi tarafından düzenlenen programda, hacı adayları sakalı şerifi ziyaret etti.

Kentteki bir iş merkezinde düzenlenen program öncesi ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu, hacca gidecek vatandaşlara söyleşi yaparak, kutsal toprakların önemini anlattı.

Etkinlikte daha sonra salavatlarla açılan sakalı şerif, hacı adaylarının ziyaretine sunuldu. Program, Döngeloğlu'nun "Hazreti Peygamberin İzinde" isimli kitabını imzalamasıyla sona erdi.

Döngeloğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Burada sakalı şerif ziyareti yapıldı. Katılımcılara hac ve umrenin ruhu, manasıyla alakalı, kutsal mekanların ruhuyla ilgili vatandaşlarımızla söyleşi yaptık. Erzurum'un tarihi ve kültürel kimliği insanı kuşatıyor. Erzurum'un yetiştirdiği insanlar, bize güçlü olmayı öğretiyor. Erzurum, millet ve memleket olarak bizi bir arada tutan şehirdir."

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.