GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ YIL SONU SERGİSİ AÇTI

Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin bölümlerinin katılımıyla gerçekleştirilen yıl sonu sergisi fakülte galeri salonunda sanatseverlerle buluştu.

28 Mayıs 2012 Pazartesi 14:57
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ YIL SONU SERGİSİ AÇTI
Serginin açılışında konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Korkmaz, dört yıllık eğitimin sone erdiğini ve artık mezuniyet sevincinin yaşandığını hatırlatarak, “Mezun sözcüğü, bir eğitimden sonra elde edilen yetkinliği ifade eder. Sizler güzel sanatların hangi alanından mezun oldunuzsa artık o alanda resmi belgeyle yetkili bir insansınız; iş yapma mezuniyetine sahipsiniz. Bu öz güvenle hareket etmenizi bekliyoruz” dedi.
Mezuniyet sergisine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Samih Diyarbakır, Prof. Dr. Sebahattin Tüzemen, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat Karcıoğlu, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Güzel Sanatlar Fakültesi Yıl Sonu Sergisi hafta sonuna kadar gezilebilecek.

Editör

Son Güncelleme: 28.05.2012 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.