GSF’DEN MAVİ KUŞLAR SERAMİK SERGİSİ

Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nevin Ayduslu’nun hazırladığı, Mavi Kuşlar isimli seramik sergisi, Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu’nda açıldı.

admin
admin
19 Ekim 2016 Çarşamba 21:16
GSF’DEN MAVİ KUŞLAR SERAMİK SERGİSİ
Açılışa, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ayhan Çelik, Prof. Dr. Sezai Erçişli, Prof. Dr. Fuat Gündoğdu, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Bulat, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Toplamda 21 adet eserin bulunduğu serginin açılışında konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Çelik, Atatürk Üniversitesi’nin 60. yılına özel bu tarz çalışmaların devam edeceğini ifade ederek, Güzel Sanatlar Fakültesi’nden çok güzel sergi ve eserler beklediklerini söyledi.
Prof. Dr. Sezai Erçişli ise Atatürk Üniversitesi’ne yeni bir sergi kazandıran Yrd. Doç. Dr. Nevin Ayduslu’ya teşekkür etti.
“Atatürk üniversitesi yöneticileri olarak bu tarz etkinliklerin devamında sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz” diyen Prof. Dr. Fuat Gündoğdu, Ayduslu hocayı verdiği emekten dolayı tebrik etti.
Sergi açılışında kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Yrd. Doç. Dr. Nevin Ayduslu, kuşların aslında insan ruhunun temsilcileri olduğunu vurguladı. Söylemek istediklerini kuşlar üzerinden ifade ettiğini söyleyen Ayduslu, serginin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Daha sonra misafirler, Mavi Kuşlar Seramik Sergisi’ni gezerek eserleri incelediler.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.