"Gençlerin Dilinden Anne Şiirleri"

Erzurum'da, Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Gençlik Komisyonu tarafından Anneler Günü dolayısıyla "Gençlerin Dilinden Anne Şiirleri" programı düzenlendi.

admin
admin
09 Mayıs 2018 Çarşamba 12:42
"Gençlerin Dilinden Anne Şiirleri"

TYB Gençlik Komisyonu, Anneler Günü'nü İbrahim Erkal Dadaş Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Gençlerin Dilinden Anne Şiirleri" programıyla kutladı.

TYB Kadın Komisyonu Başkanı Ebru Kaya, programın açılışında yaptığı konuşmasında, cennet yolu olan kıymetli anneler için programı düzenlediklerini belirterek, şunları söyledi:

"Anneler, bizleri dünyaya getiren, başımıza açılan şemsiye, gözümüze takılan bir gözlük, kalbimizde filizlenen sevgidir. Anneler toplumu oluşturan en nadide varlıktır. Anne sevgi, şefkat ve sabır demektir. Anne dünyadaki bütün güzel sözcükleri kapsayan kelimelerin yetersiz kaldığı inci taneleridir." dedi.

Programda açılış konuşmasının ardından şiir ve müzik dinletisi yapıldı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumYazarlar BirliğiTYB
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.