Gel Mehmet Akif sen ol dediler!

Gel Mehmet Akif sen ol dediler!

admin
admin
12 Şubat 2020 Çarşamba 07:15
Gel Mehmet Akif sen ol dediler!

Vedat REFAYELİ

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı oyunlarını İbrahim Erkal Kültür ve Sanat Merkezi’nde sürdüren Şehir Tiyatrosu, Mart’ta sahneye koyacağı Asım’ın Nesli oyunu için bir büyük sürprize imza atacak.

Tiyatronun sanat yönetmenleri Ziya Kibar ve Emrah Çılgı, Asım’ın Nesli oyununda Mehmet Akif’i oynaması için oyuncu ararken, bir anda akıllarına merkezin şube müdürü Ergün Engin geldi.

Fiziği ile pekala Mehmet Akif’i oynayabileceğine inanan Kibar ve Çılgı, Ergün Engin’e tekliflerini yaptı.

Gelen bu sürpriz teklif karşısında önce şaşıran Engin, biraz düşündükten sonra tamam dedi ve böylelikle Mehmet Akif rolü için oyuncu arayışlarına nokta konuldu.

İlk defa bir oyunda oyuncu olarak sahnede yeralacak olmanın heyecanı içerisine giren Engin, daha şimdiden provalara da başladı bile.

Daha önce sahnelenen ama özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen tarafından yeniden oynanması istenen Asım’ın Nesli oyunu, 12 Mart tarihinde sahneye konulacak.

Bu defa Emrah Çılgı’nın yöneteceği ve Ziya Kibar’ın yazdığı oyun, bir hafta boyunca İbrahim Erkal Kültür ve Sanat Merkezi salonunda sahnelenecek.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.