FİNAL'DEN ANLAMLI SERGİ

Erzurum Final Okulları tarafından Erzurum AVM’de Erzurumlu ve Erzurum’da iz bırakmış şahsiyetlerden oluşan bir sergi açıldı.

24 Mart 2012 Cumartesi 16:42
FİNAL'DEN ANLAMLI SERGİ
Sergi tabakalar üzerine bastırılmış şahsiyetlerin fotoğrafları ve hayat hikâyelerinden oluşuyor. 57 eserden oluşan sergide Nurettin Topçu’dan, Ahmet Hamdi Tanpınar’a, Evliya Çelebiden Atatürk’e kadar birçok önemli isim yer alıyor.
Sergi açılışında konuşan Final Okulları Lise Müdürü Özer Öztürk; amaçlarının 4 gün içerisinde 500 bin kişiye ulaşmak olduğunu söyledi. Öztürk, sergiye önümüzdeki zamanlarda İstanbul, Ankara, Bursa ve Samsun başta olmak üzere birçok ile taşımayı düşündüklerini dile getirdi.
Sergiyi gezen Erzurum Kalkınma Vakfı Başkanı Erdal Güzel; “Erzurum Final Okullarının yaptığı bu etkinlikten memnun olduğumu söyleyebilirim. Erzurum tarihi geçmişi, stratejik önemi ve coğrafi konumu itibari ile Anadolu’nun en güzide şehirlerinden başında gelir. Erzurum’u ön plana çıkaran bu değerler içinde en önemlisi de Erzurum’un kubbede hoş sâda bırakan ünlü şahsiyetleridir. Bilindiği gibi, tarih, siyaset, din, edebiyat ve askerlik gibi konularda Erzurum toprağının emzirdiği çok ünlü şahsiyetlerimiz vardır. Bu ünlü şahsiyetlerimizin Final Okulları tarafından bir sergi ile halkımıza sunulması örnek bir davranıştır ve güzel bir ah de vefa örneğidir. Bu sergiyi tertipleyen ve emeği geçen Final Okulları yönetimine ve hocalarına Erzurumlular adına Şükranlarımı arz ederim’’ dedi.

Editör

Son Güncelleme: 24.03.2012 16:48
Anahtar Kelimeler:
FİNALDEN ANLAMLI SERGİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.