ERZURUM’DA KİTAP OKUMA YARIŞMASI

Erzurum’da “Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları” İdeal İnsan Son Peygamber’in (sav) Hayatı” konulu ödüllü kitap okuma yarışması sınavının 29 Mart 2015 Pazar günü yapılacağı bildirildi.

28 Mart 2015 Cumartesi 11:06
ERZURUM’DA KİTAP OKUMA YARIŞMASI
Erzurum’da “Ufka Yolculuk Kültür Yarışmalarıİdeal İnsan Son Peygamber’in (sav) Hayatı” konulu ödüllü kitap okuma yarışması sınavının 29 Mart 2015 Pazar günü yapılacağı bildirildi. 

Türkiye Genelinde Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü’nün Erzurum’daki Temsilciliğini, Kotku Gençlik Spor ve İzcilik Kulübünün yürüttüğü, Son Peygamber Platformu ile birlikte düzenlediği “Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları“ İdeal İnsan Son Peygamber (sav)’in Hayatı” konulu sınavın 29 Mart 2015 Pazar günü saat 10.00’da başlayacağı ve 120 dakika süreceği belirtildi.

Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları, H.1436 / M.2015 yılında Türkiye de Türkçe, Dünya genelinde ise İngilizce dilinde düzenleneceği yarışmaya Türkiye geneli ve 65 ülkede yaklaşık 266 bin, Erzurum genelinde toplam 3 bin 188 kayıt alındı. Yarışmaya Online ve Cezaevlerinden de kayıt alınarak yarışmanın 7’den 70’e herkese hitap ettiği vurgulandı.

Yarışma Sınavı Erzurum merkezde 3 Okul, Aşkale, Aziziye, Hınıs, Horasan, Karaçoban, Narman, Oltu, Olur, Pasinler, Tortum, İspir ve Tekman ilçelerindeki bazı Okullarla; Merkez, Hınıs, Oltu ve Yakutiye ilçelerindeki Cezaevlerinde olmak üzere 18 okul, 4 ceza evi 120 sınav merkezi oluşturuldu.

Yarışma yetkilileri yarışmacıların sınav günü sınav giriş belgeleri, kimlik kartlarını ve kalemlerini unutmamaları, ayrıca ileri saat uygulamasının da O güne rast gelmesinden dolayı Yarışma sınav saatine dikkat edilmesi yönünde açıklamalarda bulundu. Ayrıca, yarışmanın Türkçe dilinde 5 farklı kategoride, İngilizce dilinde ise tek kategori olmak üzere toplamda 6 farklı kategori de düzenleneceği, sınavın yazılı olarak sorulan toplam 100 çoktan seçmeli soru ile test yapılacağı bildirildi.

Editör

Son Güncelleme: 28.03.2015 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.