ERZURUM ÇOCUK ŞEHİR TİYATROSU VE KÜLTÜR MERKEZİ AÇILIYOR

Çocuk Şehir Tiyatrosu ve Kültür Merkezi Erzurum’da açılıyor.

admin
admin
04 Nisan 2017 Salı 20:59
ERZURUM ÇOCUK ŞEHİR TİYATROSU VE KÜLTÜR MERKEZİ AÇILIYOR

Eğitimci-Sanatçı Emre Aksakallı ile MNG Yönetim Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Aydoğan Süer arasında İstanbul Ofisinde gerçekleşen imza töreninde, Erzurum Çocuk Şehir Tiyatrosu ve Kültür kafe konseptine kavuşacak. Her hafta farklı oyunlar ile Erzurumlu sanatseverlerin karşısına çıkacak olan kültür merkezinde, her ay da bir büyük oyun sahnelenecek, tüm bunların yanı sıra, kültür kafe ile de bölgenin en donanımlı ve büyük kütüphanesi kurulacak, gençler projelerini burada faaliyete dökme imkanı bulacak, aileler kültür kafe ile avm de zamanlarını değerleri hale getirip, çocuklar ise tiyatro ile buluşacak, ve zamanını burada değerlendirecekler.

Emre Aksakallı yaptığı açıklamada “Milyonluk bir yatırım yapıyoruz, tüm kazandığımızı yine Erzurum'a aktarıyoruz, çünkü sanatı, çocuklarımızı, Erzurum'u seviyoruz. Bu anlamda son derece güzel bir mekan oluşturuyoruz 1000 metre kare alanda Erzurum a hizmet vereceğiz, konferanslar, turne oyunları, film galaları, jaz konserleri ile Erzurum’a renk katacağız. Oluşturduğumuz farklı konsept ile İnsanlar zamanlarını kitap kafemizde eşsiz bir şekilde geçirecekler, Eylül' de tüm sanat severleri ve kültür kafe de zamanı anlamlı kılmak isteyenleri bekliyoruz. Sanata olan saygısı ve geniş bakışı açısı ile bize her anlamda destek veren Yönetim Hizmetleri A.Ş. Genel Müdür ‘ü Aydoğan Süer beyefendiye ve oluşturduğu kaliteli ekibine sonsuz teşekkür ediyor, “MNG Erzurum Çocuk Şehir Tiyatrosu ve Kültür Merkezine” herkesi bekliyoruz dedi.

İmza töreninde ayrıca MNG Yatırım ve Kiralama Direktörü Mesut Berber ve Ali Gesoğlu da hazır bulundular.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.