Ellerine sağlık hocam..

Ellerine sağlık hocam..

admin
admin
19 Şubat 2019 Salı 22:20
Ellerine sağlık hocam..

Vedat REFAYELİ

Prof.Dr. Hakan Hadi Kadıoğlu gibi farkındalık oluşturan, sadece kendi alanıyla sınırlı değil, başka uğraşları da olan adamlara bayılıyorum. Hakan hocamı ben taa Hasankale’den, öğrenciliği döneminden tanırım.

Kardeşleri Ulukan ve Erkan, akranım olan arkadaşlarımdı. Kısa bir süre önce vefat eden rahmetli Hüsam ağabeyin oğlu Hakan hoca, alanında, beyin cerrahi anlamında Türkiye’nin sayılı tıpçılardan biridir. Her daim de başarılı çalışmalarından dolayı hemşehrisi ve mahallelisi olarak övündüğüm bir adamdır.

Halen Atatürk Üniversitesi Beyin Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı olan Hakan ağabey, aynı zamanda yazan ve çizen de bir adam. İşte o Hakan ağabey, 2 yıldır üzerinde çalıştığı Atatürk portrelerini tamamladı ve sergi ile bunu teşhir etmeyi amaçlıyor. Eğitimci yazar arkadaşımız Murat Ertaş’ın facebook sayfasında rastladım o resim ve sergi haberine. Hakan hoca yaptığı resimleri şu anda görev yaptığı bölümdeki odasının yanındaki koridorda bulunduruyormuş.

İnanılmaz mutlu oldum ve hemen de arayıp Hakan hocayı tebrik ettim. Erzurum kongresinin 100.yılı münasebetiyle Atatürk’ün Erzurum’da kaldığı 57 günün anısına 57 portresini çizen Hakan hoca, bunu 23 Temmuz tarihinde sergilemeyi planlıyor.

Özel tek tip bir tarama ucu, çini mürekkebiyle 57 Atatürk portresine imza atan Hakan hocayı bu değerli çalışmasından dolayı kutluyor, bu fotoğraflardan oluşacak albümü de dört gözle beklediğimi belirtmek isterim.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Ellerine Sağlık Hocam..
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.