Dadaşlar halk oyunları duayenlerini unutmadı

Erzurum'da yıllarca kent kültürüne ve halk oyunlarına katkı sunan Hakkı Kasil ile Enver Gümüş'e ithafen "Halk Oyunları Şöleni" yapıldı

admin
admin
24 Nisan 2019 Çarşamba 08:40
Dadaşlar halk oyunları duayenlerini unutmadı

Erzurum'da yıllarca kent kültürüne ve halk oyunlarına katkı sunan Hakkı Kasil ile Enver Gümüş'e ithafen "Halk Oyunları Şöleni" düzenlendi.

Yakutiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) İl Temsilciliğince Yakutiye Spor Salonu'nda düzenlenen şölen büyük ilgi gördü.

Çok sayıda vatandaş ile 18 halk oyunu takımının katıldığı programda renkli görüntüler oluştu.

Programda konuşan Kasil, etkinlikten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, organizasyonu tertip eden ve kendilerini unutmayan herkese teşekkür etti.

Rahatsızlığı nedeniyle programa katılamayan Enver Gümüş'ün yerine ise oğlu Mustafa Gümüş vekalet etti.

Yakutiye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Çiftçi, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, programa katılan tüm antrenör ve sporculara ödüllerini verdi.

THOF İl Temsilcisi Şahset İrten ise anlamlı bir vefa programı yapıldığına işaret ederek, şunları kaydetti:

"Yıllarca kentimizin kültürüne ve halk oyunlarına büyük katkı sunan duayenlerimiz Kasil ile Gümüş'e ithafen program düzenlendi. Amacımız yaşarken duayenlerimizi unutmamak. Organizasyonda desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'e, THOF Başkanı Suat Aksu ile Çiftçi'ye çok teşekkür ediyoruz."

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.