BÜYÜK TÜRK İNKILABI VE ATATÜRK

Atatürk Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Esin Derinsu Dayı, “Büyük Türk İnkılabı ve Atatürk” konulu bir konferans verdi.

12 Kasım 2012 Pazartesi 09:27
BÜYÜK TÜRK İNKILABI VE ATATÜRK

Türkiye Cumhuriyeti`nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk`ün ebediyete intikalinin 74. Yılında düzenlenen konferans Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Dayı, konferansta, Atatürk’ün kişiliğini ve yaptığı inkılapların niteliklerini anlattı ve günümüze kadar uzanan etkilerini analiz etti. Konferansı Atatürk Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Fahrettin korkmaz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Samih Diyarbakır, Prof. Dr. Ömer İrfan Küfrevioğlu, Prof. Dr. Sebahattin Tüzemen, dekanlar, öğretim üyeleri ve öğrenciler takip etti.

Türkiye Cumhuriyeti`nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk`ün ebediyete intikalinin 74. Yılında, Atatürk Üniversitesi Gençlik Anıt’ı önünde de bir tören düzenlendi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sebahattin Tüzemen, Atatürk Anıtı’na çelenk koydu ve saygı duruşunda bulundu. Anıttaki törene rektör yardımcıları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

 

Editör

Son Güncelleme: 12.11.2012 09:33
Anahtar Kelimeler:
Atatürk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.