Bugünlerde en çok satılan kitap!

Bugünlerde en çok satılan kitap!

admin
admin
13 Mart 2019 Çarşamba 08:35
Bugünlerde en çok satılan kitap!

Vedat REFAYELİ

Ne o yazarın, ne bu yazarın. İlla ki Şeyda Talik’in bu kitabıdır bugünlerde en çok satılan kitap. Her ilde olduğu gibi Erzurum’da da en çok istenen kitaplardan birisi olan bu kitabın ismi de zaten alıcılarını, ya da bir başka deyişle okuyucularını belli ediyor.

Elbette ki adı ‘’Seçim nasıl kazanılır’’ ise o kitabı en çok alanlar da doğal olarak aday olan siyasilerdir. Sadece belediye başkan adaylarını değil, muhtar adaylarını da işin işine sokarsak niye çok sattığı da ortaya çıkar zaten.

Adaylara seçim kazanmak için çoğu da birbirinden ilginç 101 nasihat da verilen kitap basit anlatımıyla aslında kazanmanın sanıldığından da zor olmadığını ortaya koyuyor.

Kitapta ayrıca seçim propoğandalarında seçimi etkileyen hatalara da yer veriliyor ki illa ki ben de okunması lazım derim.

Editör

Son Güncelleme: 13.03.2019 07:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.