Bu program SES getirecek

Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bilimleri Bölümü ses getirecek bir etkinliğin altına imza atacak.

admin
admin
17 Nisan 2017 Pazartesi 01:10
Bu program SES getirecek

Fakültenin daha önce yaptıkları önemli projelerle adlarından söz ettiren iki başarılı akademisyeni Dr. Sibel Polat ve Dr. Vefa Terzioğlu, bu kez bambaşka bir projeyle bir kez daha ses getirecekler.

Dünya Ses Günü etkinlikleri kapsamında iki gün boyunca farklı etkinliklerin altına imza atacak olan Polat ve Terzioğlu, Türkiye’nin saygın bilim adamlarını ve sanatçılarını Erzurum’da buluşturacaklar. 19 Nisan Perşembe günü konferans, müzik dinletisi ve workshop ile başlayacak dünya ses günü etkinlikleri, 20 Nisan Perşembe günü akşam Atatürk Üniversitesi 15 Temmuz Milli İrade Salonu’nda düzenlenecek konser ile final yapacak.

POLAT DAVET ETTİ

Programın mimarlarından olan Dr. Sibel Polat, ”Gün içerisinde kendilerini, işlerini, sesleri ile ifade eden, seslerini aktif olarak kullanan ve ses hastalığı açısından risk altında olan tüm meslek gruplarını ses sağlığı ve ses hijyeni konusunda bilinçlendirmeyi amaç edinmekteyiz. Aynı zamanda uzman ses eğitimcileri ve ses sanatçılarımız tarafından hem şarkı söyleme ile ilgili temel davranışlar hakkında bireylerin bilgilendirilmesine, hem de farklı müzik türleri ve ileri tekniklerle bu müzik türlerinin icrasına ilişkin “Artistik Şarkı Söyleme (Şan) Teknikleri” konusunda bireylerin bilinçlendirilmesine katkı sağlamayı planlamaktayız. Bu bağlamda oldukça verimli geçeceğini düşündüğümüz program için tüm vatandaşlarımızı da 19-20 Nisan tarihlerinde yapılacak Dünya Ses Günü etkinliklerinde aramızda görmeyi arzu ediyoruz.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 18.04.2017 21:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.