Birlikte çok güzelsiniz!

Birlikte çok güzelsiniz!

admin
admin
26 Mart 2019 Salı 20:00
Birlikte çok güzelsiniz!

Vedat REFAYELİ

Teyo tiplemesi ile sadece Erzurum’da değil, Türkiye’de nam salan Cumhur Seval kadar onun kardeşi Ercan Seval de tepeden tırnağa bir yetenek. Belki Cumhur Seval kadar tanınırlığı yok ama o da tiyatro konusunda ağabeyinden aşağı değil.

40 yılı aşkın bir süredir işlerinden arta kalan zamanlarda tiyatronun tozunu da yutan Cumhur ve Ercan Seval kardeşler, sadece ayrı ayrı değil, birlikte de oynarken çok güzel oluyorlar! Bugüne kadar sayısız oyunda beraber oynayan Cumhur ve Ercan Seval kardeşler, sahneye çok yakışıyorlar.

En son ‘Gaynana’ oyununda izlediğimiz Seval kardeşler, hele de oyun komediyle seyirciyi gülmekten kırıp geçiriyorlar. Ağabey Cumhur Seval, kardeşi ile aynı sahnede oynamanın çok avantajlı bir şey olduğunu belirtirken, ‘’Bir defa Ercan çok ciddi bir oyuncu. İşine kendini tam verir. Her rolün de üstesinden gelir ve hissederek oynar. Böylesine kıymetli bir oyuncu ile aynı sahnede olmak ve hem de kardeş olmak, inanılmaz mutluluk verici bir olay’’ diyor.

Ercan Seval da ağabeyi Cumhur Seval ile aynı sahnede olmanın çoğu zaman evde beraber olmaktan farkı olmadığını belirterek, ‘’Özellikle sahnede oyuncular birbirilerinin özelliklerini çok iyi bilirse o oyunda daha çok başarılı olurlar. Hele de bu oyuncular kardeşse bu ancak müthiş ötesi bir şeydir. Birlikte daha güzel oluyoruz’’ şeklide konuşuyor.

Her ikisi de ayrı kamu kurumlarından emekli olan tiyatrocu Seval kardeşler, önümüzdeki günlerde yeniden aynı oyunda yeralmak için yine elele veriyor, hayranlarına itinayla duyurulur.

Editör

Son Güncelleme: 26.03.2019 20:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.