BERLİN’E AKSAKALLI VE BİLKENT MÜHRÜ

Aksakallı ve Bilkent Tiyatro Topluluğu Berlin'de Erzurum'u gururla temsil etti.

admin
admin
20 Aralık 2016 Salı 10:55
BERLİN’E AKSAKALLI VE BİLKENT MÜHRÜ
İhsan Doğramacı Vakfı Özel Bilkent Erzurum Laboratuvar Lisesi öğrencileri "otogargara" isimli oyunla 14-19 Aralık tarihlerinde Berlin Thetaer 28 sahnesinde gösteri yaptı.
Ödüllü yazar ve tecrübeli Tiyatro Öğretmeni Emre Aksakallı'nın yönettiği oyun Berlinli tiyatro severler tarafından oldukça beğeni aldı. Emre Aksakallı yaptığı açıklamada' 8.yılımızda 18. Oyunumuzla sahne aldık ve bunu yurt dışına taşıdık, çocuklarımızın tamamı yurtdışında ilkkez sahne tecrübesi yaşadılar, bu onlar için unutulmaz bir deneyim olacaktır. Berlinli Türk izleyiciler tarafından oldukça beğeni alan oyunumuz ile gurbetçilerimize, ülkemizden manzaralar sunarak memleket hasreti giderdik. Gitmemizde katkı sağlayan okul idaremize, fedakârlıkla gönderen velilerimize ve gece geç saatlere kadar çalışan, bizi oralarda onurlandıran kıymetli öğrencilerime teşekkürü bir borç biliyorum" dedi. 


Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.