Bayramda tiyatroya ne dersiniz?

Bayramda tiyatroya ne dersiniz?

admin
admin
13 Haziran 2018 Çarşamba 09:35
Bayramda tiyatroya ne dersiniz?

Bayramda tiyatroya ne dersiniz? Bu soruyu aslında ben size soruyorum ama dün Bilal sordu bana. Başarılı çalışmalarıyla son yıllarda Erzurum’da adını duyuran ve bir fenomen haline gelen Bilal. Bilal Tavlak!

Nisanda İbrahim Erkal Kültür Merkezi’nde Eyvah sevirem oyununu sahneleyen Bilal, Oktay, Şerif ve ekibi, aynı oyunu bir de bu bayram sahnelemeyi düşünüyor ve sağolsunlar telefon açıp benim fikrimi sordular. Doğrusu bayramda tiyatro pek alışık olunan bir şey değil, geçmişte çok örnekleri yok ama işin içinde Bilal varsa olur zannederim. Bu düşüncemi aynen Bilal’in kendisine de ilettim.

Sizce nasıl bir şey olur? Ben bir kere daha izlemeye gider miyim, giderim herhalde. Bayramın ikinci ve üçüncü günü aynı salonda aynı oyun gider herhalde!

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumEyvah Sevirem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.