ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ’NDE RENKLER BULUŞTU

Atatürk Üniversitesi’nde sosyal kulüpler tarafından düzenlenen “Renkler Buluşuyor” konulu programda, katılımcılar, şiir ve türküyle dolu bir gece yaşadılar.

27 Aralık 2012 Perşembe 09:00
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ’NDE RENKLER BULUŞTU
Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen gecede açılış konuşmasını Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Öğrenci Konseyi Başkanı Yasin Karcı yaptı. Karcı, "Şiir ve türkülerimizden yüreklere sevgi taşımak amacıyla yapmış olduğumuz bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum," dedi. Programda Erzurum Halk Oyunları gösterisi, Ayhan Yalçın türkü dinletisi, Halil İbrahim Kara şiir dinletisi, Selim Özden türkü dinletisi, Ali İhsan Başar şiir dinletisi, Grup Renk Ayhan Yalçın ve ekibi türkü dinletisi etkinlikleri gerçekleştirildi. Programı Atatürk Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrenciler izledi.

Editör

Son Güncelleme: 27.12.2012 09:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.