ANAOKULUNDA “SU ALTINDA YAŞAM SERGİSİ”

Erzurum Atatürk Üniversitesi Yerleşkesi içinde bulunan Prof. Dr. Celalettin Atamanalp Anaokulu’nda “Su altında Yaşam” adlı resim sergisi açıldı.

admin
admin
31 Mayıs 2016 Salı 10:37
ANAOKULUNDA “SU ALTINDA YAŞAM SERGİSİ”
Erzurum Atatürk Üniversitesi Yerleşkesi içinde bulunan Prof. Dr. Celalettin Atamanalp Anaokulu’nda “Su altında Yaşam” adlı resim sergisi açıldı. 

Anaokulu Müdiresi Melike Kızılcalı, açılışta yaptığı konuşmasında “Ana okulumuzda 4-5 yaş gurubu öğrencileri kabul ediyoruz. Okulumuzda önemli olarak İngilizce eğitim verilmesinin yanı sıra çeşitli etkinliklerle öğrencilerimize hoşça vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Anaokulumuz 80 öğrenci kapasitelidir. Okulumuz sabah 08.30 da öğrencilerin gelmesi ile başlar, akşam 16.30 da öğrenci velilerinin çocuklarını alması ile sona erer. Farkındalık olarak bu sene öğrencilerimizin tamamen kendi el emekleri ve göz nurları yaptıkları ‘’Su altında yaşam‘’ sergisini açtılar. Öğrencilerin eser çalışmaları yaklaşık 30 gün sürdü. Okulumuzda 4 öğretmen, 4 yardımcı öğretmen olmak üzere branş öğretmenleri ile birlikte 13 öğretmen bulunmaktadır. Okulumuzdaki su ve deniz temalı tasarımlar tamamen öğrencilerin kendi eserleridir. Okulumuz 483 metrekare arsa üzerine kurulu olup, 4 derslik, 3 etkinlik sınıfı ve yemekhaneden oluşmaktadır” dedi.

Serginin açılış törenine Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Yetiştiricilik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Muhammed Atamanalp, öğrenci velileri ve sergide eserlerinin sergilendiği minik öğrenciler hazır bulundu. 

Editör

Son Güncelleme: 31.05.2016 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.