ALEM-İ CÜMBÜŞ ‘PERDE’ DİYECEK

Atatürk Üniversitesi Kahkaha Kabare Tiyatro Grubu tarafından hazırlanan Alem-i Cümbüş, perdelerini tiyatro severler için açacak.

26 Aralık 2012 Çarşamba 08:49
ALEM-İ CÜMBÜŞ ‘PERDE’ DİYECEK

Kahkaha Kabare Tiyatro Grubu yazar ekibi tarafından kaleme alınan 2 perdelik komedi oyununda tesadüflerle gelişen olaylar mizahi bir dille seyirciye aktarılacak. Ümit Kılınç’ın yönetmenliğini üstlendiği oyun 27, 28, 29 ve 30 Aralık tarihlerinde 15.00 ve 19.00 saatlerinde Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi Oditoryum A Salon’da ‘Perde’ diyecek. Yönetmen Kılınç, 2012’ye Alem-i Cümbüş’ün kahkaha tufanıyla veda edeceklerini bildirdi. Kılınç, “Büyük bir özveriyle hazırladığımız oyunumuzla 2012’ye veda edeceğiz. Uzun bir süredir şehrimizin tiyatro hayatına katkıda bulunan Kahkaha Kabare Tiyatro Grubu, yine güçlü bir oyun olan Alem-i Cümbüş ile tiyatro severlere ‘Merhaba’ diyecek. Tüm tiyatro tutkunlarını oyunumuza davet ediyoruz. Bu arada özellikle kalp rahatsızlığı bulunanları oyunumuza almayacağız. Çünkü oyunumuz 30 saniyede bir gülmeyi vaad ediyor. Bu yüzden çeşitli rahatsızlıkları bulunan kişileri oyun başlamadan önce uyaracağız. Onları salona almayacağız” dedi. 6 aydır 2 perdelik oyuna hazırlanan Atatürk Üniversitesi Kahkaha Kabare Tiyatro Grubu’nun hazırladığı Alem-i Cümbüş’te şu isimler görev aldı:

“ Organizasyon İbrahim Ersoy, yönetmen yardımcıları Büşra Hüma Erkut ve Fatma Nur Doğar, ışık Mehmet Fatih Balcı ve Abdullah Durmuş, dekor Ayhan Malakoğlu, Halil İbrahim Çakmak ve Vahap Türkkal, kostüm Büşra Temel ve Elif Kol. Oyuncular Adem Çelik, Basri Gülseven, Burakhan Uğurlu, Çağrı Cem Altınpınar, Elif Ağıroğlu, Elif Altıntaş, Emre Karabük, Ender Çamoğlu, Esra Sorhun, Furkan Özcan, Girayhan Arslan, Halil Karabulut, Emin Öksüz, İlkay Bayındır, İnci Taşkın, Merve Ercan, Muhammet Aras, Nazmiye Güçlü, Ozan Aydın, Ömür Demir, Rıdvan Erden ve Yiğit Buğra Kale.”

Editör

Son Güncelleme: 26.12.2012 08:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.