ALAATTİN AKYÜZ'DEN 5. ŞİİR KİTABI

Yurtkur Gaziantep Bölge Müdürü Alaattin Akyüz, ‘Rotam’ isimli şiir kitabını okuyucuların beğenisine sundu.

02 Nisan 2013 Salı 11:48
ALAATTİN AKYÜZ'DEN 5. ŞİİR KİTABI
Akyüz, ‘Rotam’ isimli kitabın 5. şiir kitabı olduğunu belirterek, “Daha önce Duygu Sığınağı, Küllenmedim Anılarım, Düş Kırıklıkları ve İzdüşümlerim adlı kitaplarım yayımlanmıştı. 1974 yılından beri yazıyorum. 1997 yılından itibaren de yazdıklarımı kitap halinde yayımladım. Bu kitaplarımdan bir tanesi de Gaziantep’te yayımlandı” dedi.
Rotam isimli kitabını, doğum günü olan 28 Mart'ta şiir severlerin beğenisine sunduğunu kaydeden Akyüz, “Şiir kitabımda 80 şiir bulunuyor. Ben sevgiden yola çıkıyorum. Bütün aşkların birleştiği, ilahi aşka doğru giden sevgi ve dostluk benim ilham kaynağım” diye konuştu.

Alaattin Akyüz, 1957 yılında Erzurum’da doğdu. 1977-78 yılında yılları arasında Kazım Karabekir Eğitim Enstitüsü’nde eğitimine devam etti. 1988 yılında Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Biyoloji Bölümü’nde lisansını tamamladı. Şiirleri, çeşitli gazete ve dergilerde yayımlandı. Alaattin Akyüz, İLESAM ve SODES projeleri kapsamında halen faaliyet gösteriyor. Yurtkur Gaziantep Bölge Müdürü olarak görev yapan Akyüz, evli ve iki çocuk babasıdır.

Editör

Son Güncelleme: 02.04.2013 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.