23 NİSAN ÇOCUKLARI “HÜNERLİ ELLER”DEYDİ…..

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 91’inci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncelikle Erzurum merkez tören alanında sonrasında Kanal25 Tv’de canlı olarak yayınlanan “Aygül Yılmaz’la Hünerli Eller” programında coşkuyla kutlandı.

30 Nisan 2011 Cumartesi 13:54
23 NİSAN ÇOCUKLARI “HÜNERLİ ELLER”DEYDİ…..
Her fırsatta şehrin nabzını tutan, kültür ve sanatını gün yüzüne çıkarmaya çalışan sempatik sunucu Aygül yılmaz’ın çocuklara yönelik açılış konuşmasının ardından;
Haşim İşcan, İMKB, Tatbikat ,Polis Amca, Kültür ve Başöğretmen İlköğretim okullarından katılan çocuklar tarafından İstiklal Marşı, şiir, şarkı,türkü,taklit,skeç,fıkra gibi çeşitli etkinlikler canlı olarak izleyicilerle paylaşıldı.
Çocukların aileleri tarafından da sütütyodan heyecanla izlenen program renkli anlara sahne oldu.
Programın ilerleyen dakikalarında Kılıçoğlu Pastahaneleri tarafından canlı yayına gönderilen yaş pasta çocuklarla birlikte günün anısına kesilerek ikram edildi.
Ayrıca çocuklara, Koç CağKebabı ve KİT-MAR tarafından balonlar ile Türk Bayrağı verilerek sevindirildi.
Canlı yayına telfonla şehir içinden ve şehir dışından katılan birçok izleyici ile birlikte, Erzurumlu sanatçı Murat Balkuş da İstanbul’dan sürpriz bir telefonla programa bağlanarak çocukların bayramını kutladı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çiğdem yüzbaşıoğlu 2011-04-30 20:42:33

sevgili aygül hanım hünerli eller programınızı takip ediyorum cok güzel program 23 nisan özel programınızda harikaydı başarılarınızın devamını dilerim