Batıda Avicenna olarak bilinen tıbbın babası İbn-i Sina der ki; öfke karaciğeri, keder akciğeri, üzüntü mideyi, stres kalp ve beyni, korku ise böbrekleri yorar. Bunlar vücutta artınca insan hasta olur. Son bir yıldır her tarafımız yoruluyor. Halen daha nereden bulaştığını dünya sağlık örgütünün (WHO) bir türlü açıklayamadığı melanet virüs yüzünden… Her neyse şimdi yeni bir korku stratejisi hazırlanıyor. Sadece propagandası için 100 milyar dolar harcanan küresel ısınma. Amaç gelişmekte olan ülkeleri durdurmak..!

Korona virus için yıllar önceden tezgahın hazırlandığını söyleyen strateji uzmanı Murat Akan, belgeleriyle diyor ki; ‘’2016 yılında Dünya bankası G7 zirvesinde pandemi tahvillerini kabul ettirdi. 2017 yılında tahviller piyasaya sürüldü, 2018’de kovid-19 test kitleri için gümrük tarifeleri düzenlendi. Ve nihayet 2019’da da virüs hortlatıldı. Şimdi ise küresel ısınma ve iklim değişikliği kaldıraç olarak kullanılacak. Ve ardından 2025-2028 yılları arasında Spars virüsü patlatılacak. Aşılar şimdiden hazır. Ama 2026’da vurulacak’’

Dönelim küresel ısınmaya. İnsanlar tarafından atmosfere salınan gazların sera etkisi yapması sonucunda dünya yüzeyinde sıcaklığın artması olayına küresel ısınma deniliyor. Ülkemiz su kaynakları her geçen gün azalıyor. Temiz sularımızda yüzde 45 oranında çekilme var. Erzurum Devlet Su İşleri (DSİ) bölge müdürü Emrah Köleoğlu ise, barajlardaki doluluk oranlarının yeterli olduğunu söyleyerek, ‘’Yurt genelinde ve bölgemizdeki barajlarda doluluk oranları anlık takip ediliyor. Yılın hangi döneminde ne kadar su olması gerekiyorsa, o kadar su mevcut. Su sorunumuz yok. Ancak su tasarruflu kullanılmalı’’ diyor.

Sözü uzatmadan anlatayım. Tüm bunlar öngörü değil, komplo teorisi hiç değil. Belgelerine herkesin ulaşabileceği, planlanmış programın tıkır tıkır işleyen safhaları. Amaç dünyayı sıfırlamak. Kovid-19 ile sosyal yaşamımızı, küresel ısınma korkusuyla da beslenme alışkanlıklarımız değiştiriliyor. Sadece şu kadarını söyleyeyim ki, artık her iki yıl da bir kapanmalar hayatın bir parçası olacak. Bir başka ayrıntı ise, gelecek yıllarda sofralarda sentetik et’e hazır olun..!

Tabi bu dalga ve dümen içinde hayatta kalmayı başarabilirsek..!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.