BB Erzurumspor yönetiminde alınmış bir karar olmamasına rağmen bir süreden beridir dillendirilen konulardan biridir olağanüstü kongre işi! Olacak mı, olmayacak mı, net bir açıklama yok.

Suat Önal adlı İstanbul’da ki Erzurumlu işadamının da başkanlık için adının geçtiği BB Erzurumspor kulübünün kongresi olacak mı, olmayacak mı konusunu dün direkt Mevlüt Doğan’a sordum.

BB Erzurumspor’un başkanı Mevlüt Doğan, bir kongre düşüncelerinin olduğunu ama henüz tarihi konusunda bir mutabakat sağlanamadığını belirtti. Başkanın ifadesine göre illa ki lig süresi içinde bir gün olacak ama tarih henüz beli değil.

Yönetimi güçlendirme adına kongre yapacaklarının altını çizen Doğan, ‘’Para sıkıntısı yaşadığımız doğru. Süper lig demek çok maliyet demek. Elbette ki parası olan kişileri yönetime alma ve o şekilde yola devam etme düşüncesindeyiz’’ diye konuştu.

Kısa görüşmemde Doğan’ın başkanlığa devam etme isteğinin olduğunu anladım.

Ama ayakları yere basan bir başkan adayı ve yönetim olursa çekilebileceğini de düşüneceğini ima etti.

TUTTUĞUM BABA SÖZLER : Benimle aynı fikirde olan herkesten korkarım! (E.Benyoata)

DUVARIN DİLİ : Sen onlar gibi değildin. Anlar gibiydin!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.