Sosyal Hukuk Devleti , Vatandaşının mal,can ve huzur kaynağının timsali ve sağlayıcısıdır.
Hangi kesimden gelirse gelsin bütün terör guruplarını bertaraf edebilecek kararlılık ve cesaretde olmalı ve ne pahasına olursa olsun terörü besleyen, destekleyen, çağrıştıran hertürlü fikri,düşünceyi, zihniyet ve eylemi insan hakları ve demokrasi havarilerine rağmen ortadan kaldıracak basiret ve yetenekte olmalıdır.!
Fikir, zihniyet, söylem ve eylemleri ile terörü doğrudan veya dolaylı yoldan destekleyenleri nefret ve şiddetle kınıyor.! Güvenliği sağlamak üzre şehadet şerbeti içen Askeri,Polis ve Sivil Şehitlerimizi Rahmetle anıyorum.!
Mekanları cennet şefaatçileri Efendimiz olsun inşaallah.! Ailelerine ve Milletimize Sabr-ı Cemil Niyaz Ediyorum.! Başımız Sağolsun.!
Diğer taraftan songünlerde artan haince ve şerefsizce bombalı terör eylemleri akabinde
Her zamanki gibi bu probleme çözüm üretmesi ve hertürlü terör unsurunu bertaraf etmesi gereken sivil ve siyasi, askeri ve bürokratik çevrelerden rutine bağladıkları ve millet için artık sıradanlığın ötesine geçmediği kınama ve lanetleme yarışını izlerken samimiyet ve samimiyetsizlik arasındaki git gellerini seyrediyor,dinliyor ve okuyoruz.
Bırakın bu treji komediyi beyfendiler.!
Özellikle İslami hassasiyet ve ölçüyü referans alıp, ülkeyi yönetmede bu değerleri sembolleştirip kendilerine ve yakın efratlarına her türlü maddi ve manevi konumu sağlayıp ülkeyi iktidarda ve muhalefette yöneten ve yönetmeye aday yöneticilerimize sesleniyoruz.
Gerek sınır ötesinde gerekse sınırlarımız içerisindeki yaşanan terör faaliyetleri ; Ülkemizi ve Milletimizi göz göre göre bölünmenin eşiğine sürüklemekte, sizlerin anlı şanlı isimlerinide bu bölünmüşlüğün tarihine altın harflerle yazmakta, gerek dünyevi gerekse uhrevi bir vebale sürüklemektedir.
Şayet bu makus talihsizlikle karşı karşıya kalmak istemiyorsanız.!
Dünki Ankaradaki terör olayının akabinde kravatlı teröristlerin altına imza atmadığı, meclis oturumundaki birlikte ortak deklerasyon duruşunuzu bir adımdaha öteye taşıyıp İDAM yasası ile ilgili KISAS ilahi hükmünü Anayasamıza ortak imzalarınızla getirinve ne kadar samimi olup olmadığınızı hem milletimize hemde tüm dünyaya ispatlayın.
"Kasden inkâr ederek Allah'ın hükümleriyle hükmetmeyen kimseler kâfirlerdir. (Allah'ın hükümlerini) Kabul ettiği hâlde onunla hükmetmezse zalim veya fasık olur."
Şaşmaz ve değiştirilemez ilahi hüküm doğrultusunda;
Cenab-ı ALLAHIN "KISAS" hükmü doğrultusunda değiştirmeye çok istekli olduğunuz Anayasaya bu ilahi hükmü ortak imza ile koyunda bu millet samimiyetle , samimiyetsizliğinizi görsün ve inansın .!
Zira İslam hayatımızın her alanını düzenleyen, yaşamımıza yön veren bir İman ve amel sistemidir.!
Dolayısı ile ceza konusunda da en doğru, adil ve duygusallıktan uzak sosyal ve içtimai hayat düzenidir.!
Lakin Zülcelalin KISAS hükmü ;
İslami güzelliklerden habersiz ve sürekli İslamofobi algısına maruz kalmış Kuran'dan uzak müslümanların zihni'inde misyonerler ve islam düşmanlarının ajitasyon ve manipülasyonları ile çağdışı bir barbarlık uygulaması olarak lanse edilmektedir.!
Halbuki gerçek bir Müslüman için Kuran'ın bütün ayetleri evrenseldir.!
Ezelden Kıyamete kadar da yaşamış ve yaşayacak olan bütün insanlık için geçerlidir.!
Ve İlahi KISAS hükmünün içerisinde İDAM cezası vardır.! Katledilen birinin yakınları talep ettiği takdirde devlet yöneticisi den Kısas hükmünü talep ettiği takdirde uygulamak ile manen Allah katında sorumludur.!
Devlet veya idare eden otorite bu talebi geri çeviremez, erteleyemez ve affedemez.!
Sadece öldürülen kişilerin akraba ve yakınları affedebilir.!
Yani günümüzde KISAS gerektiren terör ve adli bütün cinayet ve katliamların uygulanmayan bütün kısas hükümlerinden sorumlusunuz .!
Şayet Kısas hükmüne inanmayıp uygulamıyorsanız Kafirsiniz.!
Fakat inanıpta , şahsi ve siyasi ikbal, endişe ve menfaatleriniz adına uygulamıyorsanız ise zalim ve fasıksınız.!
Nitekim insan hakları ve demokrasi adına sizleri yaradan ALLAH cc dan daha merhametli olma saçmalığı ve şirkine girme yarışından biran önce vaz geçip.!
Ülkemizde ki terör ve asayi problemlerini bıcak gibi kesecek KISAS hükmünü ya uygulayın yada uygulayabileceklere bırakın.!
Kimliklerimizin Din hanesi yerine ne yazarsa yazsın; "ALLAHIN İNDİRDİKKERİ İLE HÜKMETMEYENLER ZALİMLERDİR.!" Hükmüne binaen amel etmeniz ve yönetmeniz dileklerimle.!
selam-saygı-dua 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.