Bugün sandık başına gidiyoruz
Nihayet beklenen gün geldi bugün gerçekleşecek olan seçimlerin ülkemize, milletimize şimdiden hayırlı olsun.  
Bu seçimin ülkemize barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum.
7 Haziran seçimlerinden sonra inşallah bu siyasi belirsizlik son bulur da ülkemiz rahat bir nefes alır.  
Lakin unutmamak gerekiyor ki, Halkımız her ne olursa olsun oyunu mutlaka kullanması ülkemiz için çok önemli.  Ülkemizde akan kanların bir an önce durması için bu seçim çok önemlidir.   
 Sevgili okurlar, 1 Kasım seçimleri bu ülkenin sevk ve idaresi için ne kadar önemli ise, dünya düzenindeki konumunu belirlemesi için de bir o kadar önemlidir. Güçlü bir Türkiye istemeyen şer odaklarının kirli oyunları ve yeni versiyonları devam ediyor.
Türkiye bugün yapılacak olan seçimlere kilitlenmiş durumda.  Aşağı yukarı seçim sonuçları ile ilgili herkesin bir fikri var. Tablonun çok da değişmeyeceğini tahmin edebilmek için siyaset uzmanı olmaya da gerek yok.
7 Haziran seçimlerinden önce Erzurum da iki parti yarışırken 7 haziran seçimlerinden sonra 3 partiye çıktı, yarınki yapılacak olan seçimlerde ise AK Parti 2011 de almış olduğu oyları geri almak istiyor.
Ama AK Parti ve MHP haricindeki BDP Türkiye geneli barajı aşarsa tablonun 7 Haziran daki ile aynı çıkacağının kanaatineyim.
Bu seçim, Gerek dünya düzeni, gerek orta doğunun ve gerekse de ülkenin gidişatı için çok önemli, 1 Kasım seçimlerinde kazanan Türkiye olsun, Erzurum  olsun, demokrasi olsun diyorum. bugün sandığa giderken ülkenin ve memleketin selametini göz ardı etmemeliyiz.  
7 haziran seçimleri sonrası siyasi belirsizlikle birlikte ülkemizi adeta kaosa süreklerdi ekonomi başta olmak üzere bir çok alanda vurdu, iş adamı ve esnaf zor günler geçirdi temennimiz bir daha böyle kötü günlerin yaşanmamasıdır.  
Sonuç olarak bugün ki seçimlerin barış ve huzur içinde geçmesi temenni ediyor,  bugün savaş değil, huzurun kardeşliğin ve demokrasinin, ekonominin kazandığı büyüyen bir Türkiye için el ele şiddetten uzak bir seçim olması diliyorum. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.