MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın’ı çok farklı kılan bir yönü var; o da memleketiyle ilgili olarak kayda geçen herhangi bir soruna kayıtsız kalmaması.

Tıpkı uçak biletleri ve havalimanı meselesinde olduğu gibi…

Ne yaptı Aydın?

TBMM’de bir basın toplantısı düzenledi ve Erzurum’un karşı karşıya bulunduğu bu sorunu tüm yönleriyle ele aldı. Hem kış turizminin Erzurum için taşıdığı anlam ve önemi, hem de havayolu ulaşım sorununun turizme yönelik olumsuz etkilerini tek tek sıraladı Milletvekili Aydın.

Hatırlayınız!

Erzurum’un çetin kış koşulları karşısında “doğal” bir mağduriyet yaşadığını ve bu yüzden pozitif ayrıcalığı hakettiğini ilk olarak dile getiren kişi de, yine Milletvekili Kamil Aydın olmuştu… Üstelik bunu sadece dile de getirmemiş, Erzurum’da doğalgaza indirim talebini ise, resmi olarak sunmuştu Meclis’e…

Sözün özü;

Milletvekili Kamil Aydın, vekâlet ettiği milletinin nabzını çok iyi tutan, milletinin derdiyle dertlenen ve sevinmesi için de elinden geleni yapan bir isim.

Yoksa vekil çok Allah’a şükür!

Meclis’te hem de yüzlercesi var ve Kamil Aydın gibi, hakkı kesinlikle teslim edilmesi gerekenlerin sayısı ise, ne yazık ki o yüzlercenin içerisinde sınırlı sayıda sadece.

Şu kadarını söyleyelim:

Kamil Hoca, bu uçak bileti işi ve havalimanındaki CAT3 sorunuyla çok yakından ilgileneceğini bizzat beyan etti. Özellikle de, sefer sayılarının azaltılması yerine, günün makul ve mantıklı saatlerine yoğunlaştırılması hususunda ısrarlı olacaklarının altını çizdi.

Açıkçası gönlümüz şunu arzu ederdi:

Milletvekillerimizin tamamı birden ortak hareket etseydi de, bu sorunlar hiç yaşanmamış olunsaydı…

Ama olmadı!

Neyse artık…

Zararın neresinden dönersek dönelim, kârda olacağımız bilinciyle düşünecek ve Kamil Hoca’mızın atacağı adımları heyecanla bekleyeceğiz.

Diğer vekiller mi?

Vardır muhtemelen kafalarında birşeyler ama şu ana kadar henüz bir şey görmüş ya da işitebilmiş değiliz.

Emin olabilirler!

Bu konuda bir adım atmayı düşünürlerse eğer, bilsinler ki biz bu memleket için taş üstüne taş koymaya çalışan herkesi başımızın üstünde taşırız.

Tercih onlara kalmış!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
celal kocaman 2019-12-06 16:38:47

şu yalakalığınız yüzünden bu memlekette bir şey olmuyor. adamın yaptığı tek bir şeyi söyleyin. yok.