Vallahi olacak, billahi olacak

Erzurum bu sene, şampiyon olacak!”

Makamı da güzel sözleri de…

Tabii buradaki duruma, yemin değil de dua niteliğinde bir dilek, temenni olarak bakmak lazım.

24. haftayı Dadaş Mert Nobre’nin İstanbul plaka 34. Dakikada gelen golüyle umutlandık. Ardından Erhan Çelenk’in rakip kaleye gönderdiği meşin yuvarlak, adeta bilardo topu gibi sağ direk sonra sol direği yalayarak filelerle buluşamaması İstanbulspor adına büyük bir şanstı. Maçın da dönüm noktası olacaktı. Olmayınca olmuyor. İstanbulspor, hemen 5 dakika sonra beraberliği yakaladı, her zamanki taktiği, defans arkasına indirdiği toplarla sonuca ulaştı.

Haftalar önce ortaya atılan iddialar, hele hele Nazillispor maçı sonrası yaşananlar ve temsilcilerinin zevzekliklerine Bahçelievler İl Özel İdare Stadı’nda maç öncesi yaşananlar da eklenirse, tek kelimeyle “Erzurumspor saboteye boyun eğdi” yorumlarını bence de haklı çıkartır.

Hele hele bu maçta stadyumun dışında inşaatın katları ve iskelelerine kümelenen vefakâr ve cefakâr Erzurumspor taraftarlarının o görüntüsü hayli üzücüydü. Şükür ciddi bir problem yaşanmadı.

Bu takım bulunduğu bu yerden alnının akıyla kurtulacak ve layık olduğu yere gelecek.

Bu anlamda inancımızı, futbolcu ve teknik heyete güvenimizi kaybetmeyelim.

Takımın bu saatten sonra daha çok desteğe ihtiyacı var.

İstanbulspor bir maç eksik ve bir puan farkla liderlik koltuğuna oturdu.

Bu hafta, ligin 5. sırasında yer alan 41 puanlı Kocaeli Birlikspor’u sahamızda konuk edeceğiz.

Pazartesi günü ikinci cemre suya düşecek, hava sıcaklıklarında da pazara hayli ısınma olacak. Soğuk bize iyi gelmiyor. Şaka bir yana, kimse bahane üretmesin. Pazar günü Kazım Karabekir Stadyumu’nu dolduralım.

Mavi beyazlı ekibin buna ihtiyacı var.

Ve yine ısrarla tekrar ediyorum. Zinhar küfürsüz ve alkışlarla destekleyelim.

Özellikle de kale arkalarına dikkat edelim.

Buradan gelebilecek kötü tezahürat ve hissi hareket ederek sahaya atılması muhtemel yabancı cisimler, bütün beklentilerimizi cemreyle birlikte suya düşürür.

Biz bizim üzerimize düşeni örnek bir şekilde yapalım, bu ekip sahada gereğini yapacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.