Artık şehirde yaşayan hepimize İllallah dedirten trafik sorununun çözümünde en büyük engel yeterince alternatif yolun olmayışı. Bunu artık bilmeyen yok. Son yıllarda yapılan bir-iki alternatif yolları sayesinde eskiye oranla biraz daha trafik sorunu çözüldü gibi.

Ne varki gün geçtikçe o mesele yine gündeme geliyor ve yine yol deyip duruyoruz. Mesela şehirde elzem yollardan biri Ali Ravi Caddesi ile Kayakyolu’nu bağlayacak yol! Daha doğrusu henüz olmayan o yol! Kaç yıldır bariz bir şekilde görülen Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün bahçe duvarları ve de içerisindeki iki lojman sorunu ortadan kaldırılıp bir yeni yol yapımı gerçekleşmedi. Ben de yanarım da ona yanarım.

Oysa bu yol yapılmış olsa Ali Ravi Caddesi’nden Kayakyoluna direkt ulaşım sağlanacak ve bir çok kavşakta yoğunluk artık olmayacak. Gerekli etütler filan yapılmış, fazla maliyeti de olmayan bu yol niye yapılmaz, anlamış değilim. Keşke Büyükşehir Belediyesi bir tane Bilgi Evi eksik yapaydı da bu yolu bugün gerçekleştirmiş olsaydı.

İşin açıkçası ben bir belediye başkanını yeni yol ihdas etmişse iz bırakmış sayarım. Muhyetttin Aksak denince ilk aklıma gelen Caddesi’dir mesela. Necati Güllülü denince Menderes Caddesi gelir akıllara.Başka yaptığı işler hiç aklıma bile gelmez.

O iki yol sayesinde büyük bir yükten kurtulduk ve iyi ki de yapmış diyoruz bugün. Bu arada sağlık problemi ile uğraşan Muhyettin başkan Ankara’da hastanedeymiş, kendisine acil şifalar diliyorum.

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: Nankör insan, her şeyin fiyatını bilen fakat hiçbir şeyin değerini bilmeyen kimsedir. (Oscar Wilde)

DUVARIN DİLİ : Garson kapıyı getir, dışarı çıkacağım!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.