Halep, fosfor bombaları ile yok ediliyor! Tüm Dünya’nın gözleri önünde savaş suçu işlenip, hedef gözetmeksizin siviller katlediliyor!
Tek amaç ORTADOĞU’  haritasının sınırlarını değişmek olan batının
ABD ve batılı ülkeleri,11 eylül ikiz kuleleri bahane ederek Müslüman devletleri hedef alıyor,    
Geçmişte İslam`a karşı Haçlı seferleri ile saldıran Batı, günümüzde de DEMOKRASİ ve İNSAN HAKLARI getireceğim diyerek dünyanın gözü önünde katliam yapmaya devam ediyor.
!!!
Günümüzde açık savaşların yanı sıra gizli stratejilerle topyekûn bir mücadeleye girerek Stratejilerden kastım soğuk savaş, ekonomik savaş, psikolojik savaş, teknolojik savaş gibi kavramlardır. 
Batı dünyası Müslümanlara karşı ortak ve sistematik harekât yürütülmekte. Kan ve gözyaşı İslam Dünyası için bir kader olduğu algısı oluşturulmaya çalışılmaktadır. Üzülerek ifade etmek istiyorum ki bu oluşturulmak istenen algıda başarı sağlamışlardır! Müslümanların içerisinde azımsanmayacak bir çoğunluğun bu, katliamları ‘olağan’ karşılamaktadır. İslam Dünyası, kendilerine reva görülen bu çifte standarda isyan etmiyor! Bilakis üç maymunu oynayarak gerçeklere gözünü kapatmayı tercih ediyor. ‘Bana dokunmayan yılan’ misali, yaşanan katliamları görmemezlikten KÖR – SAĞIR – DİLSİZ oyununu oynamaya devam ediyor, oysaki bilinmeyen en önemli unsur sıra yavaş yavaş onlara gelecek.
 !!!
Halep’te Açlık ve ilaçsızlıktan sonra salgın hastalık tehlikesiyle karşı karşıya olduklarını haykırarak Halep halkına karşı yardım çağrısında bulunmalarına rağmen tüm Dünya sağır olmuş, adeta kulaklarını kapatmış durumda
Halep şuan Temel ihtiyaçlarını bir karşılayamıyor büyük sıkıntılar içerisinde ölümle karşı karşıya açlık ve sefalet içerisinde ve her zaman olduğu gibi En önemli sıkıntıyı da çocuklar yaşıyor.
Halep’te ne hastane kaldı, ne ilaç geçmişte yaşanan haçlı seferleri şuan günümüzde yaşanmakta tüm İslam ülkeleri bunlara karşı bi haber olmuş durumda
!!!
Saldırılar havadan ve karadan hiç ara verilmeksizin sürüyor, sağlık çalışan hiç yok denecek kadar azalan HALEP’ te az sayıda olan hastanelerde ameliyat için ekipmanlar tamamen yetersiz Dünya medyada çıkan haberlere karşı tamamen bi haber hani sizin insan hakları ve demokrasiniz nerde kaldı söz konusu Müslümanlar oldu mu ne insan hakları kalıyor nede demokrasi
!!!
O kadar acı bir tablo var ki ortada Tedavi edilmeyen hastaların mecburen kolları ve ayakları kesilmek zorunda kalan ÇAĞDAŞ DEMOKRATİK – İNSAN HAKLARINA SAYĞI duyulan İNSAN CESETLERİNİN gömüleceği yer bile bulunamayan SÖZDE bir dünyada yaşıyoruz.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.