AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ü ziyaret edecek, ‘’Başkan, hele bana şu başkanlık sistemini bir anlat. Bu konuda bilgi fakiriyim. Nasıl bir idari şekil olacak, tam bilmek istiyorum. Bi zahmet aydınlatır mısın beni?’’ diye soracağım.

***

Hep transfer yapmasını istediğimiz BB Erzurumsporlu yöneticilere bu defa gidecek ve ‘’Şu ana kadar hep para sayıp oyuncu aldınız. Yahu siz şampiyon olmuş bir ekipsiniz. Hiç satıp para kazandığınız oyuncunuz yok mu Allah aşkına?’’ diye soracağım.

***

BESYO olarak da bilinen Spor Bilimleri Fakültesi’nde İlhan Şen ve Necip Kishalı’dan sonra Murat Kaldırımcı da profesör olmuş. İlk fırsatta AÜ Rektörü Ömer Çomaklı’yı ziyaret edip, ‘’Eskiden yoktu, başka fakültelerden dekanlar atanıyordu. Artık okulun da profesörleri oldu. Bu fakülteye aynı okludan birini dekan olarak atamayı düşünecek misiniz?’’ diye soracağım.

***

Sahipleri kim bilmiyorum. Erzurum’un yoğurt markası haline gelen Palandöken Yoğurt’un bu yöneticilerini ziyaret edip, ‘’ Diğer piyasadaki yoğurt markalarının yöneticileri ile görüşüp yoğurt nasıl yapılırı öğretmeyi düşünüyor musunuz?’’ diye soracağım..

***

İnşaat Mühendisleri Odası’nun yeni Başkanı Ahmet Tortum’u ziyaret edip, ‘’Artık orta sahada top dolaştıran bir oda istemiyoruz. Erzurum’daki bazı imar uygulamalarının önüne geçmek için tekmeye kafa sokmayı düşünüyor musunuz?’’ diye soracağım..

***

Yeni trent o! Ev hanımları artık ezberin dışına çıkıp internetten yemek tariflerine göre evlerde eşlerine yemekler yapıyorlar. Aynından bizim hanım da yapıyor. Akşam eve gittiğimde ‘’Bir daha eti zayetmeyi düşünüyor musun?’’ diye soracağım..

DUVARIN DİLİ: Elbet bir gün buluşacağız. Zeki Müren yanılmış olamaz!

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: Derdi dünya olanın dünya kadar derdi olur! (Yunus Emre)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.