Türk Atasözü çok ama çok büyük bir sözdür; “Erkek bozulursa aile bozulur, kadın bozulursa millet bozulur” ki üzerinde ciddiyetle düşünmek gerekir!

RTÜK cinsellik ve homoseksüellik, lezbiyenlik içeren görüntülere ceza kesti! Doğal olarak kararı olumlu karşılayanlar gibi karşı çıkanlar oldu!

Son dönemlerde ortaya atılan bir tartışma konusu homoseksüellikle ilgili! Bir kısım sanatçılarımız homoseksüelliğe olağan bir durum, insanın kendi tercihi olduğunu bu yüzden de durumlarına saygı duymak gerektiği konularında açıklamalar yaptı!

Bütün meselelerimiz halloldu; kaldı homoseksüellik işleri diye düşünebilirsiniz!

Türklük davasının üstüne İslam davasının eklenmesiyle beraber yükleri ağırlaşarak hayatta kalma, tarihte yerini koruma, Türk ve Müslüman olduğu için adlarını silmek isteyen düşmanlarına karşı koyma görevi asil ve yüksek bir davadır!

Türk ve Müslümanın davası budur! Bunun için ilim yapmalı, ilim, bilim adamı çıkarmak, teknoloji geliştirmek, güçlü olmak, sağlam, güçlü adaletli, hak temellerimiz üzerinde sabit kalmak; bayrağımızı en yükseklerde ölümsüz olarak dimdik tutmak davamızdır!

Türkü dünyadan silmek isteyenlerle savaşma, zayıfın, düşkünün esirin yanında yer alma davalarını Ay Yıldızlı bayrak ve Üç Hilalli sancakları altında birleştiren yüce, bütün bir Türk Milletinin bay bayan bütün erlerinin kendi nefislerine, malayani işlere ayıracak zamanları olmamalıdır.

Homoseksüellik davası diye bir dava sapık bir davadır, azgınlıktır, haddi aşmaktır!

İslam’a göre homoseksüellik tamamen ve ebedi olarak yasaklanmış bir eylemdir. Lut (AS) kavminin helak olması erkeklerin kadınları bırakıp birbirlerine karşı cinsel eylemlerde bulunmasındandır. Allah, Kuran’da homoseksüellik için, haddini aşmak, çirkin ve aşağılık işler ve azgınlık diye bahsetmiştir.

İslam öncesi Türklerde homoseksüellik ve zina büyük bir suçtu, cezası öldürülmekti. Türk tarihinde bir Harzemşahlının Göktürklerde misafir kaldığı evin oğluna tacizde bulunması ile ilgili bir homoseksüellik örneğine rastlanır. Oğlanın öldürülmesine babası izin vermeyince Harzemşahlı 400 koyun para cezası ödeyerek canını kurtarabilmiştir. Daha sonra başka milletlerle olan sık iletişimler, savaşlar, seyahatler, ticaretler, göçler yozlaşmayı getirdi.

Türk Atasözü çok ama çok büyük bir sözdür; “Erkek bozulursa aile bozulur, kadın bozulursa millet bozulur” ki üzerinde ciddiyetle düşünmek gerekir!

Görsel medyamızdaki yemek programlarına, dizilere yerleştirilen homoseksüel oğlan tipleri, seslendirmelerde oğlanvari seslendirmeler aileyi ve toplumu bozmak isteyenlerin işleridir. Toplumda sevilen, seyredilen sanatçıların da gerçekten sapıklık olan homoseksüellik, lezbiyenlik lehine tavır almaları; reddedenlere karşı çıkmaları onların medeni, elit olduklarından değil, toplumu yozlaştırmak için genel ahlak kurallarını bozmak istemelerindendir.

Dini ve milli ahlak yapımızda ve Türk Milletinin davasını üstlenen her yürek ve bedende çirkin, malayani, aşağılık, kul ve insan olarak, büyük utanç duyulan erkek erkeğe veya kadın kadına cinsel eylem veya kadınla erkeğin ters ilişki düşünceleri yoktur!

Savunmayız, hoş görmeyiz, yanında yer almayız!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.