Kimi için katil Devlet.! Kimi için , Siyaset.! Kimi için Uluslararası İstihbaratlar.! Devletler ve Şirketlerin terörize maşaları Örgütler.!
Olayın sebeplerini ve faaillerini fazla uzakta aramak basiretsizlik olup
Sadece olaya sebep ve sonuç ilişkisi ile yaklaşıp.! Feveranla Kendi yavrusunu yedikten sonra Timsah Gözyaşları dökerek hadiseyi sağa sola havale etmeye çalışanlara.!
Kaos, kan ve terörden beslenip kalemi ve kelamı ile manipülasyon yapmaya çalışanlara.!
Görsel ve Yazılı medyadan uluslararası teröre hami devletlere ve şirketlere göbekten bağlı kalemşörlerin ajitasyonlarını iyi seyredin, dinleyin ve okuyun.!
Bu katliamın, ulaşmak istediği siyasi, ekonomik, sosyal kültürel ve jeopolitik sebeplerini anlayabilir, algılayabilir ve faallerine ulaşabilirsiniz.!
Bu katliam sebebi ile görevi başında şehit düşen polislerimize Cenab'ı Allahtan rahmet diliyor.! Efendimizin şefaatine nail olmalarını niyaz ediyorum.!
Diğer taraftan çeşitli siyasi ve Örgütsel terörize guruplara şuursuzca ve cehalet eşliğinde körü körüne bağlı olup ne için, kim için ve neden öldüklerini bilmeden ölümü yürüyerek bir hiç uğruna ölenleri ise Yüce Allah'ın Rahmet ve Mağfiretine havale ederek ailelerine Başsağlığı diliyorum.!
selam-saygı-dua...
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Türk serhat çelik 2015-10-11 12:03:21

Başta kiymetli ve DEYERLI baskanim abim çok haklısınız amma nefes kadar yakın olan bu düşmanları uzakta aramalar ve baskanim seni keşke o kalem silahşörler senin bu güzel yazılarını iyi okusalarda ders cikarsalar ama nerde onlar o kalemleri hep kötü niyet te kullanıyorlar şehit olan polis ve askerlerimiz tüm ailelerine mevlam dan sabır güç kuvvet versin. MEVLAM bizleri şehitlerimize layık Peygamberimize layık ümmet ALLAHIM a layık kul eylesin inşallah saygılarımla çok kıymetli baskanim slm saygi dua