Genelde spor yazarım, ama sağlık ve sosyal projelerle alakalı güzel şeyleri de es geçmemeye gayret gösteriyorum.

Sağlık adına en hayırlı işlerden birine imza atan kuruluşta hiç kuşkusuz ki, LÖSEV…

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Aile Komitesi Üyeleri, Savaş Şimşek, Zekayi Yıldız, Gönül Tanrıkulu ve Nazlı Şimşek, ellerindeki tanıtım broşürleri ile gazetemizi ziyaret ettiler.

***

Amaçları Kurban Bayramı öncesinde halkın LÖSEV’e kurban bağışı yapmaları konusunda çağrıda bulunmaktı.

Bir de dolandırıcılara karşı halkın dikkatli olmasını vurgulamaktı.

Evet!, LÖSEV Aile Komitesi Üyeleri Savaş Şimşek, Zekayi Yıldız, Gönül Tanrıkulu ve Nazlı Şimşek, gazetemiz aracılığı ile LÖSEV için kurban bağışının öneminden bahsettiler.

LÖSEV’in sadece banka hesabı ile yardım kabul ettiğine işaret eden Aile Komitesi üyeleri, LÖSEV’in elden para toplamadığını, dergi satmadığını beyan ederek halkı da dolandırıcılara karşı uyardılar.

***

Evet!…Yıllardır ilgi ile takip ederiz LÖSEV’in faaliyetlerini, hakikaten insan sağlığı adına çok önemli bir sorumluluğu üstlenmiş durumda olan bir vakıf…

LÖSEV, lösemili çocuklar ve kansere yakalanan vatandaşlarımız için seferber olurken, onların protein almaları içinde yılın 12 ayı taze et dağıtıyor.

O faaliyetlerinden birini de gazetemiz muhabirlerinden Manolya Bulut haberleştirmişti, bir süre önce…

***

Evet! 21 yıl önce kurulan ve kendini Lösemili çocuklara adayan LÖSEV, sadece banka hesapları ile yardım kabul ediyor.

Bunun dışında halkımız elden para toplamaya çalışan ve dergi satmaya çalışan dolandırıcılara karşı son derece dikkatli olmalı.

Sonra iyilik yapayım derken, hem parasından olmasın.

Hem de dolandırılmasın.

Evet!… Kurban Bayramına sayılı günler kaldı.

Hayır severlerden ve kurbanını bir kuruluşa bağışlamak isteyen vatandaşlardan beklentimiz lösemili çocuklar ve kanser hastaları için çırpınan LÖSEV’e kurban bağışı yapmadan çekinmesinler.

Bu nedenle bizde diyoruz ki; haydi Erzurum! LÖSEV’e kurban bağışına…

Not: Babası Hacı Muhlis Yalçın’ı kaybeden değerli dostum Salih Yalçın ve kederli ailesine baş sağlığı dileklerimi iletiyorum. Hacı Muhlis Amcamıza Allah’tan rahmet diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.