ZEKAİ KAYA’DAN GÜNDÜZ SEÇİM ZİYARETLERİ, GECE BAYRAK SEFERBERLİĞİ

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Erzurum Milletvekili adayı Zekai Kaya, gündüz saatlerini seçim ziyaretlerine ayırdığı şehir merkezinde, gece boyunca da bayrak asma çalışmalarına katılıyor.

13 Mayıs 2015 Çarşamba 13:34
ZEKAİ KAYA’DAN GÜNDÜZ SEÇİM ZİYARETLERİ, GECE BAYRAK SEFERBERLİĞİ
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Erzurum Milletvekili adayı Zekai Kaya, gündüz saatlerini seçim ziyaretlerine ayırdığı şehir merkezinde, gece boyunca da bayrak asma çalışmalarına katılıyor. Partililerle birlikte cadde-sokak demeden şehir merkezini Üç Hilal bayraklarıyla donatan Zekai Kaya, “Allah şahidimiz olsun; 7 Haziran seçimlerine kadar gece-gündüz nöbetteyiz” dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin çeşitli kademelerinde görev yapan ve İl Başkanlığı döneminde sergilediği muhalif duruşuyla tanınan Zekai Kaya, seçim sürecinde bir anını bile boş geçirmiyor. Partisinin Erzurum Milletvekili olan Zekai Kaya, gündüz saatlerini ilçe, köy ve mahalle ziyaretlerine ayırırken, geceleri ise, partililerle birlikte bayrak seferberliğine katılıyor. Şehrin dört bir yanını MHP bayrak ve flamalarıyla süsleyen Zekai Kaya, “Dilimizde Besmele, kolumuzda Üç Hilal; Allah şahidimiz olsun ki, vereceğimiz son nefese kadar bu davaya hizmet için gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Editör

Son Güncelleme: 13.05.2015 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.