ZEKAİ AKSAKALLI CERABLUS'TA

Fırat Kalkanı operasyonunu yöneten Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı Cerablus'a geçti.

admin
admin
25 Ağustos 2016 Perşembe 14:19
ZEKAİ AKSAKALLI CERABLUS'TA
Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı'nın Cerablus'ta Özgür Suriye Ordusu'nun komutanlarını ziyaret ettiği öğrenildi.
Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı, 15 Temmuz darbe girişiminin kaderini değiştiren isimlerden biri olarak olmuştu.
KENDİ ELLERİYLE TATLI İKRAM ETTİ
Aksakallı, koruma astsubayı Ömer Halisdemir'e Özel Kuvvetler Karargahını ele geçirmek isteyen darbeci general Semih Terzi'yi öldürme görevi vermiş, Halisdemir de bu emri canı pahasına yerine getirerek darbenin kaderini gerçek anlamda değiştiren isim olmuştu.
Cerablus'ta muhaliflere zafer tatlısını Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı ikram etti.
ZEKAİ AKSAKALLI KİMDİR?
Erzurum'da dünyaya gelen Zekai Aksakallı iki çocuk babasıdır. Zekai Aksakallı  2013 yılından bugüne Özel Kuvvetler Komutanı olarak görev yapmaktadır.
15 Temmuz darbe girişiminde Ömer Halisdemir ile darbenin önlenmesinde büyük rol oynayan Zekai Aksakallı 28 Temmuz 2016 tarihli YAŞ toplantısında korgeneralliğe terfi etmiştir.
Fetullahçı Terör Örgütü‘nün (FETÖ) darbe girişimine karşı, “Eşkiyalar başarılı olamayacaklar” diyerek tepki gösteren Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanı Tümgeneral Zekai Aksakallı türk halkı tarafından sevilen bir komutandır
Son dönemde 'Fırat Kalkanı' adlı Cerablus operasyonu ile gündeme gelen  Zekai Aksakallı bu operasyonu başarılı bir şekilde yönetmiştir.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.