YÜZÜNÜ KAPLAYAN DOĞUM LEKESİ İÇİN YARDIM BEKLİYOR

Erzurum’da yaşayan ve 3 gün önce nişanlanan 25 yaşındaki Ayşe Karadaş, yüzünün tamamını kaplayan doğum lekesinin tedavisi için yardım bekliyor.

18 Haziran 2014 Çarşamba 17:37
YÜZÜNÜ KAPLAYAN DOĞUM LEKESİ İÇİN YARDIM BEKLİYOR
Yakında dünya evine girmeye hazırlanan Ayşe, 25 yıldır beyaz gelinliği giydiğinde yüzünün de beyaz olmasını hayal ediyor. 

Erzurum’da yaşayan ve 28 yaşındaki İsrafil Çelikbaş’la nişanlanan Ayşe Karadaş, yüzünün tamamında oluşan doğum lekesinin tedavisi için yardım bekliyor. Erzurum’da bir çok hastaneye başvuran Ayşe Karadaş, maddi imkansızlıklar nedeniyle yüzünde oluşan doğum lekesini tedavi ettirmeye ne ailesinin ne de kendisinin gücü yetmedi. 15 Haziran’da sevdiği kişiyle nişanlanan ve dünya evine girmenin hazırlığını yapan Ayşe Karadaş, 25 yıldır beyaz gelinlik giyerken yüzünün de beyaz olması hayaliyle yaşıyor.



"EN BÜYÜK HAYALİM BEYAZ GELİNLİK GİYMEKTİ"

En büyük hayalinin her genç kız gibi beyaz gelinlik giymek olduğunu belirten Ayşe Karadaş, düğününden önce hayırsever vatandaşlardan yardım beklediğini söyledi. Ayşe Karadaş, ”Anadan doğma yüzümde doğum lekesi var. Bu leke şuanda yüzümün tamamını kaplamış durumda. Bu hastalık için Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinde bir tedavi gördüm. Hastanede yapılan tedavi yüzüme iyi gelmedi. Buradaki doktorlar beni Ankara ve İstanbul’daki hastanelere sevk ettiler ama maddiyattan dolayı ben tedavimi rahat bir şekilde olamadım. Benim en büyük hayalim beyaz gelinlik giymekti. Oda şükürler olsun Rabbim nasip etti. Beyaz gelinliği giyerken yüzümün de beyaz olmasını çok istiyorum. 3 gün önce nişanlandık. Yakında düğünümüz olacak. Düğünümüz olunca beyaz gelinliğin içinde yüzümün de beyaz olması beni çok mutlu eder.” dedi.

Ayşe’nin nişanlısı İsrafil Çelikbaş ise, hayırsever vatandaşlardan yardım beklediklerini söyledi.

İsrafil Çelikbaş, “Nişanlımın hastalığının tedavisi için bir kaç yere başvuru yaptım ama başvuru yaptığım yerler bize yardım edecekleri yerde akıl verdiler. Bizim akla ihtiyacımız yok, biz sadece yardım bekliyoruz. Biz yardımı ilk önce Allah’tan bekliyoruz. Daha sonra devlet ve hayırsever vatandaşlardan bize yardım etmesini istiyoruz. Nişanlımın yüzünün tedavisi için ozon ve lazer tedavisi gerekiyor. Bu tedavide maddi anlamda bizi aştığı için yardım bekliyoruz. Yakında düğünümüz var bende nişanlımın en büyük hayali olan beyaz gelinlik giyerken yüzünün de beyaz olması için elimden geldiği kadar çalışacağım" şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 18.06.2014 17:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.